Στον τελικό του μουντιάλ τα 12 παιδιά της Ταϊλάνδης - H FIFA τους προσκάλεσε στη Μόσχα

2018-07-11

Επί τρεις ημέρες όλος ο κόσμος παρακολουθούσε με κομμένη την ανάσα την τεράστια επιχείρηση που στήθηκε για τη διάσωση των 12 παιδιών και του προπονητή τους από το σπήλαιο στην Ταϊλάνδη.

Η FIFA προχώρησε σε μια σπουδαία χειρονομία, καθώς προσκάλεσε την παιδική ομάδα στον τελικό του Μουντιάλ που θα γίνει την προσεχή Κυριακή στο στάδιο Λουζνίκι της Μόσχας.

O πρόεδρος της παγκόσμιας ομοσπονδίας υποσχέθηκε να μεταφέρει τα παιδιά στη Ρωσία, ενώ τον γύρο του διαδικτύου κάνει το σχετικό σκίτσο με τον δύτη να εμφανίζεται μπροστά στα παιδιά με το βαρύτιμο τρόπαιο. 

thecaller.gr

Σημαντικά νέα μας έρχονται από το πρόσφατο συνέδριο του Ευρωπαϊκού Τμήματος της Διεθνούς Ομοσπονδίας για τη Χειρουργική της Παχυσαρκίας και Μεταβολικών Νόσων αναφορικά με την αντιμετώπιση της παχυσαρκίας και των συνοδών νοσημάτων αυτής.

Συμβουλές προς τους πολίτες-χρήστες του Διαδικτύου ώστε να αποφύγουν εξαπάτησή τους κατά τη διαδικασία ηλεκτρονικών συναλλαγών, όπως κρατήσεις ακτοπλοϊκών ή αεροπορικών εισιτηρίων, ξενοδοχείων κι ενοικιάσεις οχημάτων, κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών, δίνει η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας.