Στον «αέρα» το αναβαθμισμένο ΕΡΤNews

2023-08-30

Aπό τη Δευτέρα 28 Αυγούστου ξεκίνησε η μετάδοση του αναβαθμισμένου ΕΡΤNews, του 24ωρου αποκλειστικά ενημερωτικού καναλιού της δημόσιας τηλεόρασης. Πρόκειται για το μοναδικό, όπως επισημαίνει η ΕΡΤ, ελληνικό τηλεοπτικό κανάλι που μεταδίδει όλη την ειδησεογραφία στην Ελλάδα και στον κόσμο, εφτά ημέρες την εβδομάδα, 24 ώρες το 24ωρο, με ενημερωτικές εκπομπές, δελτία ειδήσεων (και στη νοηματική), ειδικά ένθετα, αλλά και ειδήσεις για την ελληνική περιφέρεια. 

Η ενημέρωση στο ΕΡΤNews αρχίζει κάθε ημέρα, από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 05:30 έως τις 06:00, με το πρώτο δελτίο ειδήσεων. Το κανάλι θα μεταδίδει κάθε ημέρα πέντε αναλυτικά δελτία ειδήσεων στις 09:00, στις 12:00, στις 18:00, στις 21:00 και στις 24:00, ενώ σύντομα δελτία ειδήσεων θα μεταδίδονται κάθε ώρα ολόκληρο το 24ωρο. Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΕΡΤNews θα μεταδίδεται κάθε απόγευμα, στις 18:00.

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων θα μεταδίδεται και από την ΕΡΤ1. Από τη συχνότητα της ΕΡΤ1 (παράλληλα με το ΕΡΤNews) θα μεταδίδεται και το δελτίο των 12:00. Μεταξύ άλλων, στο αναλυτικό δελτίο ειδήσεων στις 15:00, εντάσσεται και ενότητα για την ελληνική περιφέρεια, ενώ ώθηση δίνεται στον αθλητισμό με την καθημερινή εκπομπή SportNews.

Τρέχουν» οι αιτήσεις για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 35 ατόμων στον Δήμο Καλλιθέας. Υπενθυμίζεται πως το νέο προσωπικό θα εργαστεί για τη στελέχωση της Διεύθυνσης Άθλησης του Δήμου, που εδρεύει στην Περιφερειακή Ενότητα του Νοτίου Τομέα Αθηνών.

«Ύψιστη προτεραιότητα» χαρακτηρίζει η δημοτική Αρχή Κηφισιάς την κοινωνική ευθύνη, καθώς όπως σημειώνει, «αγωνίζεται καθημερινά για τη διασφάλιση της ευημερίας των κατοίκων της πόλης μας» και προσθέτει ότι «σε μια πρωτόγνωρη εποχή, η συνέργεια των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης με τον ιδιωτικό τομέα μπορεί να επιφέρει οφέλη για την κοινωνία».