Στο μικροσκόπιο του εγκληματολογικού το ταξί του πατέρα της εφοριακού

2017-10-23

Μαραθώνια κατάθεση έδωσε στη ΓΑΔΑ την Κυριακή ο πατέρας της άτυχης εφοριακού, που δολοφονήθηκε στο Β' Νεκροταφείο.
Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να ξεδιαλύνουν τις δηλώσεις του πατέρα της 32χρονης ότι πέρασε με το ταξί του έξω από το νεκροταφείο περίπου την ώρα της δολοφονίας και επιβίβασε κάποιον που του φάνηκε ύποπτος -ίσως τον δολοφόνο της κόρης του. 

Η εγκληματολογική υπηρεσία έκανε ήδη «φύλλο και φτερό» το ταξί του πατέρα, αναζητώντας στοιχεία, όπως DNA και αποτυπώματα, όπως δήλωσε το πρωί της Δευτέρας στον ΣΚΑΙ ο δικηγόρος του.
Ωστόσο, ο δικηγόρος δεν αναφέρθηκε στο περιεχόμενο της μαραθώνιας κατάθεσης του πελάτη του. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ερωτήσεις των αστυνομικών επικεντρώθηκαν στις σχέσεις μεταξύ των μελών της οικογένειας.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, φαίνεται να προκύπτει ότι ο πατέρας δεν είχε ιδιαίτερα στενές σχέσεις με την άτυχη κοπέλα, με αποτέλεσμα να έχει μπερδέψει πού εργαζόταν.

Ο ίδιος έχει δηλώσει ότι εργαζόταν στο ΣΔΟΕ, ενώ έχει γίνει γνωστό ότι η 32χρονη ήταν υπάλληλος της Α' ΔΟΥ Πειραιά και το αντικείμενό της δεν είχε σχέση με τη λίστα Λαγκάρντ, όπως είχε αρχικά υποστηρίξει ο πατέρας της.
Δεν αποκλείεται ο πατέρας της άτυχης 32χρονης να εξεταστεί εκ νέου από τους αστυνομικούς, προκειμένου να διευκρινιστούν και άλλα σκοτεινά σημεία της υπόθεσης.

Με αφετηρία το πρώτο κεφάλαιο της έκθεσης [α]γνωστοι προορισμοί που πραγματοποιήθηκε στην πρώην οικία Ζαρίφη του 1924 στην Κυψέλη (Σεπτέμβριος - Οκτώβριος 2017), ο επιμελητής δρ Κώστας Πράπογλου ενεργοποιεί με το δεύτερο κεφάλαιο της έκθεσης ένα από τα σημαντικότερα ιστορικά κτίρια της περιοχής που η πορεία του χαράχτηκε παράλληλα με αυτήν των...

Μετά και την προκήρυξη του διαγωνισμού για τις Πρόδρομες εργασίες της κατασκευής της Νέας Γραμμής 4 του Μετρό της Αθήνας, το σύνολο του έργου ενεργοποιήθηκε. Τώρα περιμένουμε την έναρξη της Β`φάσης του κατασκευαστικού αντικειμένου που σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ypodomes.com θα βγει στον αέρα τις αμέσως επόμενες εβδομάδες.

Μόλις 10 μέρες έμειναν για την πιο διασκεδαστική και δροσιστική εμπειρία του καλοκαιριού! Το Colour Day Festival επιστρέφει φέτος για 4η συνεχή χρονιά στο ΟΑΚΑ πιο ανανεωμένο από ποτέ το Σάββατο 30 Ιουνίου και την Κυριακή 1η Ιουλίου.