Στις 15 Ιουλίου η κάθοδος των Μινωικών στα Χανιά

2018-07-07

Την Κυριακή 15 Ιουλίου θα ξεκινήσουν τα δρομολόγια του επιβατηγού/οχηματαγωγού «Μύκονος Παλλάς» των Μινωικών Γραμμών ΜΙΝΟΑ στη γραμμή Πειραιάς - Χανιά - Πειραιάς, μετά το πράσινο φώς από το ΣΑΣ την περασμένη Τετάρτη.

Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο Τύπου της Minoan Lines το πλοίο θα αναχωρεί καθημερινά από το λιμάνι του Πειραιά στις 16:00 και από το λιμάνι της Σούδας στις 24:00 και θα πραγματοποιεί το δρομολόγιο σε 6 ώρες και 30 λεπτά.

Το «Μύκονος Παλλάς», είναι 16 ετών, μπορεί να φιλοξενήσει 1.922 επιβάτες, 821 Ι.Χ. αυτοκίνητα ή 104 φορτηγά και 110 Ι.Χ. και διαθέτει 732 κλίνες. Αναπτύσσει υπηρεσιακή ταχύτητα 31,50 κόμβων και διαθέτει, επίσης, self service και a la carte εστιατόρια, bars, σαλόνια, πισίνα, συνεδριακό και εμπορικό κέντρο, ευρύχωρα γκαράζ, κ.λπ.

Οι κατσίκες μπορούν να διακρίνουν τις διαφορετικές ανθρώπινες εκφράσεις και προτιμούν τα γελαστά πρόσωπα από τα θυμωμένα, αποκαλύπτει έρευνα τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Σχετικά με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης απάντησε ότι η διαδικασία, η οποία αποτελείται από δύο φάσεις (η πρώτη είναι τον Ιούλιο και η δεύτερη τον Σεπτέμβριο), δεν έχει τελειώσει.