Στήριξη Γ. Μπουτάρη σε Γ. Καμίνη: Είναι προϊόν της κοινωνίας των πολιτών, όχι των κολλητών

2017-11-05

Υπέρ της υποψηφιότητας του Γιώργου Καμίνη για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς τάχθηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, σημειώνοντας ότι αποτελεί «τον σημαντικότερο λόγο που έχουμε να σηκωθούμε από τον καναπέ μας και να πάμε να ψηφίσουμε την Κυριακή».

Σε άρθρο του στο «Βήμα της Κυριακής», ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης ανέφερε πως οι επερχόμενες εκλογές στην Κεντροαριστερά αποτελούν ιστορική δυνατότητα να δημιουργηθεί ένας ισχυρός Σοσιαλδημοκρατικός πόλος λογικής και μετριοπάθειας.

Σημείωσε επιπλέον πως «με όλον το σεβασμό στους υπόλοιπους υποψηφίους, είμαι πεπεισμένος πως ο κ. Καμίνης είναι ο μοναδικός με τις απαραίτητες, για τη θέση που διεκδικεί, ικανότητες».

Τόνισε επίσης ότι «το πιο σημαντικό για το μέλλον της Ελλάδας, όμως, είναι πως ο κ. Καμίνης δεν προέρχεται από κομματικό σωλήνα. Δεν σκέφτεται όπως έχουν μάθει να σκέφτονται αυτοί που από μικροί υπηρετούν μια κομματική ιεραρχία και σκέψη, η οποία συχνά εχθρεύεται την κοινή λογική και το συλλογικό καλό».

Κατά τον κ. Μπουτάρη, ο κ. Καμίνης «είναι προϊόν της κοινωνίας των πολιτών, όχι των κολλητών».

naftemporiki.gr

Δείτε ακόμα

Το «Κάτω από τ΄ αστέρια» είναι ένα πρόγραμμα της Άλκηστης Πρωτοψάλτη που εκτός από τα αγαπημένα μας τραγούδια θα ακούσουμε και τις πιο ροκ της επιτυχίες που αγαπάει η ίδια.

Ένας ασύλητος θαλαμοειδής τάφος, όπου μεταξύ άλλων περιείχε μια λάρνακα με πολύ καλά σωζόμενο σκελετό ενήλικου ατόμου σε συνεσταλμένη στάση, καθώς και αγγεία σε άριστη κατάσταση διατήρησης, ήρθε στην επιφάνεια κατά τις ανασκαφικές εργασίες στην περιοχή της Ιεράπετρας από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Λασιθίου.

Οι κατσίκες μπορούν να διακρίνουν τις διαφορετικές ανθρώπινες εκφράσεις και προτιμούν τα γελαστά πρόσωπα από τα θυμωμένα, αποκαλύπτει έρευνα τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Σχετικά με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης απάντησε ότι η διαδικασία, η οποία αποτελείται από δύο φάσεις (η πρώτη είναι τον Ιούλιο και η δεύτερη τον Σεπτέμβριο), δεν έχει τελειώσει.