Στην Πρεσβεία του Μαρόκου στο Ψυχικό έχουν την πιο καταπληκτική προειδοποίηση (pic)

2018-06-08

Οι υπεύθυνοι ενημερώνουν σε πόση ώρα το Ακίτα μπορεί να φτάσει στον Φράχτη. 

Αν και στην Ελλάδα οι πρεσβείες των χωρών σπανίως να αντιμετωπίσουν κάποιο σοβαρό κίνδυνο, οι υπεύθυνοι έχουν φροντίσει να λάβουν τα μέτρα τους.

Καμία χώρα όμως δεν το έχει κάνει καλύτερα από το Μαρόκο.

Η πρεσβεία της λοιπόν που βρίσκεται στο Ψυχικό, κάτω από την επιγραφή της, έχει βάλει την πιο απίθανη προειδοποίηση που θα μπορούσε να υπάρξει.

Έχει έναν σκύλο, ράτσας Ακίτα και ενημερώνει όποιον σκέφτεται να κάνει οτιδήποτε, οτι μπορεί να φτάσει ως τον φράχτη σε 2,8 δευτερόλεπτα, ρωτώντας τον μάλιστα για τις δικές του επιδόσεις.

Λογικά, ο υποψήφιος δράστης μετά από αυτό θα κάνει δεύτερες και τρίτες σκέψεις για το εγχείρημά του, αν αυτό περιλαμβάνει και εισβολή.

Οι κατσίκες μπορούν να διακρίνουν τις διαφορετικές ανθρώπινες εκφράσεις και προτιμούν τα γελαστά πρόσωπα από τα θυμωμένα, αποκαλύπτει έρευνα τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Σχετικά με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης απάντησε ότι η διαδικασία, η οποία αποτελείται από δύο φάσεις (η πρώτη είναι τον Ιούλιο και η δεύτερη τον Σεπτέμβριο), δεν έχει τελειώσει.

Αύξηση των τιμών σε τσάντες και σχολικά είδη από χρόνο σε χρόνο, τόσο στην Ελλάδα όσο και σε άλλες 36 χώρες, διαπιστώνει έρευνα της picodi.com, που δείχνει ότι το κόστος για τον Έλληνα γονιό είναι σχετικά υψηλό, ως ποσοστό του μέσου μηνιαίου μισθού του