Στην περιοχή του Δήμου Ερμιονίδας θα πραγματοποιηθούν τα «γυρίσματα» του σουηδικού “Survivor”

2017-09-06

Στην περιοχή του Δήμου Ερμιονίδας θα πραγματοποιηθούν τα «γυρίσματα» του σουηδικού "Survivor". Η συγκεκριμένη παραγωγή της κρατικής τηλεόρασης της Σουηδίας με τίτλο "Eternal Glory" αποτελεί δημοφιλή παραλλαγή του γνωστού στην Ελλάδα "Survivor"

στην οποία θα συμμετάσχουν δώδεκα άνδρες και γυναίκες ολυμπιονίκες και παγκόσμιοι πρωταθλητές της σκανδιναβικής αυτής χώρας και συνδυάζει αθλητικές δοκιμασίες με reality show.

Η εξέλιξη αυτή σηματοδοτεί την έναρξη της διεθνούς προβολής της περιοχής μετά τη συνεργασία του δήμου με τον όμιλο συμβούλων MTC Group. Το γεγονός της συμμετοχής γνωστών, ακόμα και παγκοσμίως, αθλητών και τα διαφορετικά σημεία όπου θα διαδραματιστούν τα επεισόδια, αποτελούν μοναδική ευκαιρία ανάδειξης του τουριστικού προϊόντος της γραφικής αυτής περιοχής της Πελοποννήσου. Για το σκοπό αυτό πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο στο Κρανίδι σύσκεψη της Τουριστικής Επιτροπής υπό την προεδρία του Απόστολου Λαδά και με συμμετοχή του δημάρχου Δημήτρη Σφυρή και εκπροσώπων των επαγγελματιών, κατά την οποία τα στελέχη της εταιρείας συμβούλων του δήμου, με επικεφαλής τον Νότη Μαρτάκη, παρουσίασαν το πλάνο επικοινωνιακής διαχείρισης, με στόχο την κεφαλαιοποίηση των ωφελημάτων από τη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Τα γυρίσματα της σειράς, που αρχίζουν στις 8 Σεπτεμβρίου και αναμένεται να ολοκληρωθούν στα τέλη του μήνα, θα καλύψουν πολλά έντυπα Μέσα της Σουηδίας.

newmoney