Στην κηδεία του Σουλεϊμάνογλου ο Λεωνίδης! Φίλησε το φέρετρο (Video)

2017-11-19

Η Τουρκία αποχαιρέτησε τον αθλητικό της ήρωα, Ναΐμ Σουλεϊμάνογλου. Συγκίνηση για τον Βαλέριο Λεωνίδη που βρέθηκε στην κηδεία του θρυλικού αρσιβαρίστα.

Έπειτα και από πρόσκληση του υπουργού αθλητισμού της Τουρκίας, Οσμάν Μπακ, ο Βαλέριος Λεωνίδης βρέθηκε το πρωί της Κυριακής (19/11) στην Κωνσταντινούπολη και έδωσε το "παρών" στην κηδεία του Ναίμ Σουλεϊμάνογλου.

Ο Βαλέριος Λεωνίδης εμφανίστηκε συγκινημένος και μάλιστα φίλησε το φέρετρο του Σουλεϊμάνογλου, που ήταν τυλιγμένο με την τουρκική σημαία.

Άξιο αναφοράς, πως στο twitter υπάρχουν σχόλια από Τούρκους, που αναφέρουν πως ο παλαίμαχος Έλληνας αρσιβαρίστας δεν δίστασε να φιλήσει το -καλυμμένο με την τουρκική σημαία- φέρετρο του Σουλεΐμάνογλου, παρά τις αντιδράσεις που μπορεί να υπάρξουν από κάποιους στην Ελλάδα.

Στην κηδεία του Σουλεϊμάνογλου έδωσε το "παρών" και ο πρωθυπουργός της Τουρκίας, Μπιναλί Γιλντιρίμ, που μάλιστα κουβάλησε και το φέρετρο του "Ηρακλή τσέπης". 

newsit.gr

Οι κατσίκες μπορούν να διακρίνουν τις διαφορετικές ανθρώπινες εκφράσεις και προτιμούν τα γελαστά πρόσωπα από τα θυμωμένα, αποκαλύπτει έρευνα τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Σχετικά με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης απάντησε ότι η διαδικασία, η οποία αποτελείται από δύο φάσεις (η πρώτη είναι τον Ιούλιο και η δεύτερη τον Σεπτέμβριο), δεν έχει τελειώσει.