Στην 7η Κοινότητα Δήμου Αθηναίων, αυτήν την Κυριακή 17/9 ο Χρήστος Τεντόμας

2023-09-16

Με ομιλία για την 7η Κοινότητα Δήμου Αθηναίων, αυτήν την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 11.30 π.μ. στο Warehouse 35, στην οδό Πανόρμου 113 & Αλέξη Παυλή 35 στην Αθήνα συνεχίζει ο Χρήστος Τεντόμας, Αντιδήμαρχος Κλιματικής Αλλαγής και Πρασίνου, την συνέχεια για την ενημέρωση του κοινού σχετικά με τα θέματα της πόλης μας.

Σήμερα, είναι Αντιδήμαρχος Κλιματικής Αλλαγής και Πρασίνου. Είναι πάντα δίπλα στο συνάνθρωπο αναλαμβάνοντας εθελοντικές πρωτοβουλίες για τους ανθρώπους με αναπηρία, τους ηλικιωμένους, τους οικονομικά ασθενέστερους,  

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας και ο Palmos 96.5 τιμούν τα άτομα με αναπηρία και αναδεικνύουν τη σπουδαιότητα της ειδικής αγωγής μέσα από μία άκρως συγκινητική μουσική εκδήλωση, με έναν δυνατό συμβολισμό αφιερωμένο στο σύγχρονο συμπεριληπτικό σχολείο.

Στο πλαίσιο του κύκλου για τη «Νεότερη Ελληνική Ποίηση» που διοργανώνεται από τη Διεύθυνση Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 8 Απριλίου η διάλεξη με θέμα «Άγγελος Σικελιανός: Η Ποίηση – Πράξη ενός ΛΥΡΙΚΟΥ ΒΙΟΥ».