Στην 7η Κοινότητα Δήμου Αθηναίων, αυτήν την Κυριακή 17/9 ο Χρήστος Τεντόμας

2023-09-16

Με ομιλία για την 7η Κοινότητα Δήμου Αθηναίων, αυτήν την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 11.30 π.μ. στο Warehouse 35, στην οδό Πανόρμου 113 & Αλέξη Παυλή 35 στην Αθήνα συνεχίζει ο Χρήστος Τεντόμας, Αντιδήμαρχος Κλιματικής Αλλαγής και Πρασίνου, την συνέχεια για την ενημέρωση του κοινού σχετικά με τα θέματα της πόλης μας.

Σήμερα, είναι Αντιδήμαρχος Κλιματικής Αλλαγής και Πρασίνου. Είναι πάντα δίπλα στο συνάνθρωπο αναλαμβάνοντας εθελοντικές πρωτοβουλίες για τους ανθρώπους με αναπηρία, τους ηλικιωμένους, τους οικονομικά ασθενέστερους,  

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η διαμάχη μεταξύ του δημάρχου Αθηναίων Χάρη Δούκα και του προηγούμενου Κώστα Μπακογιάννη σχετικά με τα έργα που αφορούν το γήπεδο του ΠΑΟ και εντάσσονται στο συνολικό έργο της «Διπλής Ανάπλασης».

Το πρώτο διήγημα της Άννας Βαγενά, που σύντομα θα εκδοθεί από τις εκδόσεις «ΌΤΑΝ», γίνεται παράσταση σε μορφή μονολόγου από την ίδια. Πρόκειται για μια τρυφερή ερωτική ιστορία, με πολύ χιούμορ και συγκίνηση, για έναν έρωτα που ήρθε αργά.