Στη Μάνδρα σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

2017-11-29

Τις περιοχές της Δυτικής Αττικής που επλήγησαν από τη σφοδρή κακοκαιρία θα επισκεφθεί σήμερα το πρωί ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης αναμένεται να ενημερωθεί για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πληγέντες που είδαν όλη τους τη ζωή και τα υπάρχοντα να χάνονται μέσα σε λίγες ώρες, καθώς και να δει τις εργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη με στόχο την αποκατάσταση των ζημιών.
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρθηκε και στη χθεσινή εισήγησή του στους τομεάρχες της Νέας Δημοκρατίας στο θέμα των καταστροφών στη Δυτική Αττική, υπογραμμίζοντας πως εντός της εβδομάδας θα δοθεί στη δημοσιότητα το πόρισμα της ειδικής επιτροπής που σύστησε η Νέα Δημοκρατία, για να μελετήσει τα αίτια αυτής της πρωτοφανούς τραγωδίας.
Θυμίζουμε πως ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είχε επισκεφθεί τη Δυτική Αττική και στις 15 Νοεμβρίου, προκειμένου να ενημερωθεί για την ανείπωτη τραγωδία, όπου και είχε συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη Αττικής Γιάννη Βασιλείου, το γενικό γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Γιάννη Καπάκη και εκπροσώπους της Πυροσβεστικής και του Στρατού.

in.gr

διαβάστε ακόμη

Οι κατσίκες μπορούν να διακρίνουν τις διαφορετικές ανθρώπινες εκφράσεις και προτιμούν τα γελαστά πρόσωπα από τα θυμωμένα, αποκαλύπτει έρευνα τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Σχετικά με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης απάντησε ότι η διαδικασία, η οποία αποτελείται από δύο φάσεις (η πρώτη είναι τον Ιούλιο και η δεύτερη τον Σεπτέμβριο), δεν έχει τελειώσει.