Στη ΓΑΔΑ προσήλθε ο δικηγόρος του πατέρα της 32χρονης

2017-10-23

Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ) προσήλθε αργά το βράδυ της Δευτέρας, με δική του πρωτοβουλία, ο δικηγόρος του πατέρα της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη, η οποία δολοφονήθηκε το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης στο Β΄ Νεκροταφείο Αθηνών.

Ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας, ο οποίος δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής, τόνισε μεταξύ άλλων προσερχόμενος στη ΓΑΔΑ ότι ο Κώστας Ζέμπερης έφτασε έξω από το Β' Νεκροταφείο την περασμένη Τετάρτη στις 20:56.

Επίσης, ο δικηγόρος ανέφερε ότι η ώρα άφιξης έξω από το Κοιμητήριο έχει καταγραφεί από το μηχάνημα τηλεματικής που διαθέτει το ταξί.

Παράλληλα, ο κ.Λύτρας υποστήριξε ότι πράγματι ο Κώστας Ζέμπερης επιβίβασε στο ταξί εκείνη την ώρα έναν άνδρα, ο οποίος φαινόταν αναστατωμένος, ενώ πρόσθεσε, πως γύρω στις 17:15 της περασμένης Τετάρτης, που προσδιορίζεται ως η ώρα της δολοφονίας της γυναίκας, ο πατέρας της ήταν με το ταξί στην περιοχή του Ζωγράφου.

Εάν δεν προκύψει κάποιο ενοχοποιητικό στοιχείο σε βάρος ατόμου του στενού και φιλικού περιβάλλοντος της Δώρας Ζέμπερη, τότε οι έρευνες θα στραφούν κυρίως προς την εκδοχή της ληστείας μετά φόνου, σύμφωνα με αξιωματικό της ΕΛΑΣ τον οποίο επικαλείται το Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Οι κατσίκες μπορούν να διακρίνουν τις διαφορετικές ανθρώπινες εκφράσεις και προτιμούν τα γελαστά πρόσωπα από τα θυμωμένα, αποκαλύπτει έρευνα τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Σχετικά με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης απάντησε ότι η διαδικασία, η οποία αποτελείται από δύο φάσεις (η πρώτη είναι τον Ιούλιο και η δεύτερη τον Σεπτέμβριο), δεν έχει τελειώσει.