Στάση εργασίας την Κυριακή στον Ηλεκτρικό

2017-11-04

Στάση εργασίας την Κυριακή 5 Νοεμβρίου, από τις 18.00 το απόγευμα έως τη λήξη της βάρδιας, αποφάσισε το Σωματείο των Ηλεκτροδηγών στη γραμμή 1 (Ηλεκτρικός).

Αφορμή αποτέλεσαν τα επεισόδια στον σταθμό «Πευκάκια» μεταξύ οπαδών πριν από την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Μίλαν για το Europa League, την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου.
Μετρό, Τραμ, λεωφορεία και τρόλεϊ θα κινηθούν κανονικά.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

Την Κυριακή 05/11/2017 θα πραγματοποιηθεί στάση εργασίας από 18.00 έως τη λήξη της κυκλοφορίας σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα επεισόδια που έγιναν λίγες ώρες πριν από την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα της 02/11/2017 και ανέδειξαν για άλλη μια φορά τον πρόχειρο σχεδιασμό αλλά και την ανικανότητα διαχείρισης κρίσεων από την πλευρά της εταιρείας, με αποτέλεσμα επιβάτες και προσωπικό να κινδυνέψουν, τον τραυματισμό επιβατών και πολλών υλικών ζημιών σε συρμούς και σταθμό. 

Οι κατσίκες μπορούν να διακρίνουν τις διαφορετικές ανθρώπινες εκφράσεις και προτιμούν τα γελαστά πρόσωπα από τα θυμωμένα, αποκαλύπτει έρευνα τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Σχετικά με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης απάντησε ότι η διαδικασία, η οποία αποτελείται από δύο φάσεις (η πρώτη είναι τον Ιούλιο και η δεύτερη τον Σεπτέμβριο), δεν έχει τελειώσει.