Στα Χανιά ο διευθύνων σύμβουλος της Fraport Greece

2018-05-04

Το πλαίσιο συνεργασίας τοπικών φορέων και «Fraport Creece» βρέθηκε σήμερα στο επίκεντρο συνάντησης που είχαν στο δημαρχείο Χανίων ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Alexander Zinnel, με τον δήμαρχο Τάσο Βάμβουκα. 

Η συνάντηση έγινε με πρωτοβουλία της Fraport και ήταν συνέχεια των επαφών που είχαν στελέχη της εταιρείας με εκπροσώπους φορέων της περιοχής στις 19 και 20 Απριλίου.

«Κοινό συμφέρον της τοπικής κοινωνίας και της εταιρείας είναι να εξασφαλιστεί η όσο το δυνατόν καλύτερη λειτουργία του αεροδρομίου με ταυτόχρονη βελτίωση των υποδομών της περιοχής και στόχο την ανάπτυξη του τουριστικού ρεύματος σε 12μηνη βάση» τόνισε μετά το τέλος της συνάντησης ο δήμαρχος Χανίων, ο οποίος -όπως σημείωσε- ανέλυσε τον σχεδιασμό του δήμου για τη βελτίωση των υποδομών της πόλης αλλά και την ανάπτυξη κοινών δράσεων για την τόνωση του τουριστικού ρεύματος προς τα Χανιά και τη δυτική Κρήτη.

«Τα Χανιά είναι ένας ελκυστικός και ποιοτικός προορισμός και η πόλη έχει τη δυνατότητα να σηκώσει το βάρος του χειμερινού τουρισμού» είπε. Επιπλέον, κατά τη συνάντηση, ο κ. Βάμβουκας ενημέρωσε το στέλεχος της Fraport για τις προσπάθειες βελτίωσης του συνδετήριου δρόμου Χανίων - αεροδρομίου - βόρειου οδικού Άξονα, καθώς και για τη δημιουργία δρόμου στα νότια της πόλης των Χανίων.

Από την πλευρά του ο κ. Zinell σημείωσε ότι η εταιρεία με την ολοκλήρωση των επαφών της με τους τοπικούς φορείς θα συγκεντρώσει όλες τις απόψεις και τα αιτήματα που έχουν υποβληθεί. «Εργαζόμαστε μαζί για την επίτευξη του κοινού στόχου. Όταν οι δύο πλευρές συζητούν τα προβλήματα από κοινού, μπορούν να βρεθούν λύσεις» είπε.

Ο καύσωνας έχει χτυπήσει για τα καλά όλη την Ελλάδα και άπαντες αναζητούν ανάσες δροσιάς. Για τους πρωτευουσιάνους λοιπόν η καλύτερη πρόταση περιλαμβάνει πηγές, σουβλάκια, θάλασσα και βουνό.

Βρώμικα σεντόνια, σπασμένες τουαλέτες, έντομα... Έχει συμβεί σε όλους να βρεθούμε κάποια στιγμή στο ταξίδι μας σε δωμάτιο που μοιάζει βγαλμένο από θρίλερ. Για να μην σας ξανασυμβεί, χρειάζεται να έχετε υπόψη σας τέσσερα πράγματα.

Κοκκινίζει το θερμόμετρο της επιχειρηματικής σύγκρουσης στην ακτοπλοΐα με αφορμή τη δρομολόγηση από την προηγούμενη Κυριακή το μεσημέρι του επιβατηγού-οχηματαγωγού «Μykonos Palace» των Μινωικών Γραμμών στη γραμμή Πειραιάς - Χανιά, όπου δραστηριοποιείται η κοινοπραξία ΑΝΕΚ-Attica, με τον διευθύνοντα σύμβουλο των Μινωικών Αντώνη Μανιαδάκη να...