Στα Χανιά ο διευθύνων σύμβουλος της Fraport Greece

2018-05-04

Το πλαίσιο συνεργασίας τοπικών φορέων και «Fraport Creece» βρέθηκε σήμερα στο επίκεντρο συνάντησης που είχαν στο δημαρχείο Χανίων ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Alexander Zinnel, με τον δήμαρχο Τάσο Βάμβουκα. 

Η συνάντηση έγινε με πρωτοβουλία της Fraport και ήταν συνέχεια των επαφών που είχαν στελέχη της εταιρείας με εκπροσώπους φορέων της περιοχής στις 19 και 20 Απριλίου.

«Κοινό συμφέρον της τοπικής κοινωνίας και της εταιρείας είναι να εξασφαλιστεί η όσο το δυνατόν καλύτερη λειτουργία του αεροδρομίου με ταυτόχρονη βελτίωση των υποδομών της περιοχής και στόχο την ανάπτυξη του τουριστικού ρεύματος σε 12μηνη βάση» τόνισε μετά το τέλος της συνάντησης ο δήμαρχος Χανίων, ο οποίος -όπως σημείωσε- ανέλυσε τον σχεδιασμό του δήμου για τη βελτίωση των υποδομών της πόλης αλλά και την ανάπτυξη κοινών δράσεων για την τόνωση του τουριστικού ρεύματος προς τα Χανιά και τη δυτική Κρήτη.

«Τα Χανιά είναι ένας ελκυστικός και ποιοτικός προορισμός και η πόλη έχει τη δυνατότητα να σηκώσει το βάρος του χειμερινού τουρισμού» είπε. Επιπλέον, κατά τη συνάντηση, ο κ. Βάμβουκας ενημέρωσε το στέλεχος της Fraport για τις προσπάθειες βελτίωσης του συνδετήριου δρόμου Χανίων - αεροδρομίου - βόρειου οδικού Άξονα, καθώς και για τη δημιουργία δρόμου στα νότια της πόλης των Χανίων.

Από την πλευρά του ο κ. Zinell σημείωσε ότι η εταιρεία με την ολοκλήρωση των επαφών της με τους τοπικούς φορείς θα συγκεντρώσει όλες τις απόψεις και τα αιτήματα που έχουν υποβληθεί. «Εργαζόμαστε μαζί για την επίτευξη του κοινού στόχου. Όταν οι δύο πλευρές συζητούν τα προβλήματα από κοινού, μπορούν να βρεθούν λύσεις» είπε.

Το καλοκαίρι στην Ελλάδα είναι συνυφασμένο με τον ήλιο, τις δροσιστικές βουτιές και τα χρωματιστά cocktails, ακόμη και για όσους έχουν παραμείνει στο κλεινόν άστυ. Για όλους εσάς, λοιπόν, που βρίσκεστε στην πόλη συγκεντρώσαμε όλες εκείνες τις πισίνες στην καρδιά της Αθήνας που προσφέρονται για χαλαρωτικές και άκρως αναζωογονητικές στιγμές υπό τον...

Ένας προορισμός παγκοσμίου επιπέδου αναδεικνύεται καθώς το επενδυτικό πλάνο για την αναγέννηση της Astir ολοκληρώνεται. Η επένδυση, συνολικού ύψους 650εκ. ευρώ, συνιστά το μεγαλύτερο τουριστικό έργο που υλοποιείται αυτήν τη στιγμή στη χώρα και περιλαμβάνει την πλήρη ανακαίνιση των ξενοδοχειακών υποδομών, την ανάπτυξη έως και 13 πολυτελών κατοικιών,...

Ανοδική πορεία κατέγραψαν το πρώτο 4μηνο του έτους οι πληρότητες των ξενοδοχείων της πρωτεύουσας γεγονός που καταδεικνύει ότι η Αθήνα αρχίζει να γίνεται προορισμός -έστω και ολιγοήμερων- διακοπών για τους τουρίστες.