Σπιτικό παγωμένο τσάι με γιασεμί, φράουλα και λεμόνι

2018-06-27

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο για να μπει όλη η οικογένεια σε καλοκαιρινό mood πέρα από αυτό το θαυμάσια αναζωογονητικό και σούπερ γευστικό παγωμένο τσάι!

Είναι τόσο εύκολο να το κάνετε, που μπορείτε να το φτιάξετε γεμίζοντας μια κανάτα και πίνοντας όλη μέρα!

Γίνεται μέσα σε δύο δευτερόλεπτα, είναι εξαιρετικά φρέσκο ​​και το αφήνετε στο ψυγείο έως και τέσσερις ημέρες μετά την παρασκευή!

Για να φτιάξετε 1 λίτρο:

1 - 2 φακελάκια τσαγιού γιασεμί
Συμπυκνωμένος χυμός φράουλας ή σιρόπι χυμού φράουλας
Χυμό από ένα λεμόνι
Πάγος
Φέτες λεμονιού
Φράουλες

Η παρασκευή:

Πρώτα βράζετε το τσάι σας.

Κάντε το λίγο πιο νωρίς ώστε να έχετε χρόνο για να το κρυώσετε στο ψυγείο!

Ωστόσο, αν δεν έχετε χρόνο να κάνετε το τσάι εκ των προτέρων, μπορείτε να προσθέσετε πολλά παγάκια και να το κρυώσετε γρήγορα!

Επιλέξτε μια κανάτα ή μια καράφα για να φτιάξετε το παγωμένο τσάι σας. Να είστε προσεκτικοί με τη γυάλινη κανάτα - γι 'αυτό μην προσθέτετε το καυτό τσάι σε κάτι που δεν είστε σίγουροι!

Στην κανάτα προσθέτουμε το χυμό λεμονιού, το συμπυκνωμένο χυμό φράουλας - το βάζετε για να γλυκάνετε και να προσθέσετε λίγο γεύση!

Δοκιμάστε στο τέλος και δείτε αν θέλετε να είναι πιο γλυκό, ώστε να βάλετε περισσότερη φράουλα!

Προσθέστε το τσάι. Γεμίστε το υπόλοιπο με νερό - για να κάνετε συνολικά 1 λίτρο.

Προσθέστε κομμάτια φράουλας και λεμονιού.

Βάλτε το για λίγο στο ψυγείο και είναι έτοιμο!

baby.gr

Μια απλή αλλαγή στα νύχια σας μπορεί να σας αλλάξει στη στιγμή τη διάθεση. Αυτός είναι ο λόγος που πολλές γυναίκες αγαπούν τόσο το μανικιούρ, το οποίο παράλληλα χαρίζει μια περιποιημένη και προσεγμένη εμφάνιση στην κάθε γυναίκα.

Μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο Journal of the Academy of Nutrition and Dietetics υποστηρίζει ότι αφού έχουμε πιει μια μικρή ποσότητα καφέ καταναλώνουμε 10% λιγότερη ποσότητα τροφής στο πρωινό μας γεύμα.