Σπαγγέτι με σκόρδο και παρμεζάνα

2017-11-13

Απολαύστε μια υπέροχη συνταγή μακαρονάδας για τους φανατικούς της φίλους και καλή σας όρεξη!

Υλικά

Για 4-6 άτομα

1 συσκευασία μακαρόνια σπαγγέτι
αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
6 σκελίδες σκόρδο, κομμένο σε φέτες λεπτές
1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
1/4 κουταλάκι κόκκινο πιπέρι
1/4 φλιτζανιού ψιλοκομμένο μαϊντανό
1 φλιτζάνι ψιλοκομμένο τριμμένη παρμεζάνα

Εκτέλεση

Σε ένα ξύλο κοπής ψιλοκόβουμε σε πολύ λεπτές τις σκελίδες σκόρδου, ψιλοκόβουμε τον μαϊντανό σε πολύ λεπτά κομματάκια.
Ρίχνουμε το μισό φλιτζάνι ελαιόλαδο στο τηγάνι και σε χαμηλή φωτιά σοτάρουμε τις φέτες σκόρδου μέχρι να πάρουν ένα χρυσαφί χρώμα.
Προσθέτουμε μισό φλιτζάνι από το βραστό νερό και δυναμώνουμε την εστία για λίγο.
Ταυτόχρονα βράζουμε τα μακαρόνια για 8 λεπτά. Τα σουρώνουμε και ρίχνουμε σε ένα πιάτο με τα μυρωδικά, το αλάτι, το ελαιόλαδο μαζί με τον μαϊντανό και την τριμμένη παρμεζάνα. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

Το Διοικητικό Συμβούλιο των μετόχων της EuroLeague (ECA) συνεδρίασε θέτοντας επί τάπητος την εμπορική στρατηγική ενώ ανακοινώθηκαν οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στις διοργανώσεις της σεζόν 2018-19 στις οποίες περιλαμβάνεται και ο Παναθηναϊκός, γεγονός που βάζει ένα τέλος στο ενδεχόμενο ρήξης των δυο πλευρών που αιωρούνταν εδώ και καιρό.

Αυτή είναι η πίτα! Ρουμελιώτικη τυρόπιτα όνειρο, φτιάξτε την οπωσδήποτε! Όσα κομμάτια και να εμφανίσετε στο τραπέζι από αυτή τη φανταστική Ρουμελιώτικη τυρόπιτα, να είστε βέβαιοι ότι θα εξαφανιστούν αμέσως!

Η Ένωση Εκπαιδευτικών Εικαστικών Μαθημάτων, διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά ομαδική μαθητική έκθεση Αττικής στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Αθήνας «Μελίνα», στο Θησείο, από 20 έως 30 Ιουνίου 2018.