Σοκ σε Λύκειο του Χολαργού: Παράθυρο έπεσε στο κεφάλι μαθητή την ώρα του μαθήματος!

2017-10-25

Ένα σοκαριστικό περιστατικό συνέβη μέσα σε αίθουσα διδασκαλίας σε Λύκειο του Χολαργού, καθώς, φεγγίτης από παράθυρο έπεσε πάνω στο κεφάλι μαθητή της Γ' Λυκείου που καθόταν στο θρανίο του εν ώρα μαθήματος!

Σύμφωνα με το myxolargos.gr, από το παράθυρο έλειπαν βίδες και η αλυσίδα που το συγκρατεί ενώ και άλλα παράθυρα στο συγκεκριμένο παλαιό κτίριο βρίσκονται στην ίδια κατάσταση, γεγονός που προκαλεί μεγάλη ανησυχία στους μαθητές.

Ο Σύλλογος Γονέων του σχολείου, από την πλευρά του, επισημαίνει σε όλους τους τόνους την κακή συντήρηση του δεύτερου παλαιότερου σχολικού κτιρίου του Δήμου Χολαργού, ιδιαίτερα τα τρία τελευταία χρόνια. Αναμένει δε απαντήσεις στις επιστολές του σχετικά με τις επισκευές και τη συντήρηση του κτιρίου από το Δήμαρχο, Αντιδημάρχους και τεχνική υπηρεσία.

Αναμένει ακόμη, και την ενημέρωση για τις ενέργειες της Δημοτικής Αρχής για το μεγάλο έργο που διεκδικήθηκε ακριβώς μετά από τις πιέσεις του Συλλόγου Γονέων, του 1,2 εκατομμυρίου ευρώ. Επί 10 μήνες στέλνει επιστολές με ερωτήματα, και ενώ ο Δήμος οφείλει εκ του Νόμου να απαντήσει εντός 30 ημερών, ωστόσο εξακολουθεί να κωφεύει.

Ευτυχώς ο μαθητής τραυματίστηκε ελαφρά.

Τα νέα για το άνοιγμα όχι ενός, αλλά δυο σινεμά στην Αθήνα είναι πάντα καλοδεχούμενα. Ακόμα και σε μια χρονική συγκυρία όπου τα εισιτήρια παρουσιάζουν στασιμότητα και με το Μουντιάλ αυτήν την εποχή να κερδίζει μεγάλη μερίδα του κοινού.

Μπορεί να είχε ειπωθεί ότι ο διαγωνισμός της Eurovision δε θα γινόταν στο Ισραήλ εξαιτίας της σύγκρουσης μεταξύ Ισραήλ και Παλαιστίνης, όμως, με ανακοίνωσή της η EBU ξεκαθάρισε ότι η διοργάνωση θα γίνει κανονικά στην νικήτρια χώρα.

Αλλάζει όψη σιγά σιγά και η Αθήνα. Στο πλαίσιο της στρατηγικής του δήμου Αθηναίων για την Ανθεκτικότητα και την Προσαρμογή στην Κλιματική Αλλαγή, ξεκινά μια πιλοτική δράση με στόχο τη μείωση της θερμοκρασίας στην πόλη και τη βελτίωση των κλιματολογικών συνθηκών, με αφετηρία την οδό Βορέου.

Μέσα σε έντονο εθνικό ενθουσιασμό, εορτάστηκε η επέτειος των 140 χρόνων, από την γέννηση του Κυψελιώτη ένδοξου Ναυάρχου - Πυρπολητή και πρωθυπουργού, Κωνσταντίνου Κανάρη στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Κυψέλης.