ΣΟΚ: Αυτοκτόνησε δημοτική σύμβουλος μετά από ομαδικό βιασμό (βίντεο)

2018-08-25

H Willie Dille, δημοτικός σύμβουλος στη Χάγη και μέλος του αντι-μεταναστευτικού Κόμματος της Ελευθερίας, έβαλε τέλος στη ζωή της την περασμένη Τετάρτη. Είχε μόλις δημοσιεύσει ένα βίντεο στο Facebook περιγράφοντας τον ομαδικό βιασμό της.

Η Dillie ήταν βουλευτής στο αντι-μεταναστευτικό κόμμα Ελευθερία από το 2010 μέχρι το 2012 πριν από την επιστροφή στην έδρα της στο δημοτικό συμβούλιο της Χάγης.

Στο βίντεο εμφανίστηκε ανήσυχη και αγχωμένη, αποκαλύπτοντας: «Θέλω μόνο ο κόσμος να ξέρει την αλήθεια. Στις 15 Μαρτίου του 2017 με απήγαγαν, και βιάστηκα από μια ομάδα μουσουλμάνων, επειδή ήθελαν να κρατάω το στόμα μου κλειστό στο δημοτικό συμβούλιο της Χάγης». Στις 15 Μάρτη του περασμένου έτους ήταν η ημέρα των βουλευτικών εκλογών. «Μετά από αυτό που συνέβη, εγώ δεν είπα τίποτα σε κανέναν, έκανα μονάχα τα καθήκοντά μου την επόμενη μέρα».

Δήλωσε επίσης ότι θα άφηνε την πολιτική, επειδή φοβόταν ότι κάποιος θα μπορούσε να βλάψει τα παιδιά της. «Δεν μπορώ να ζήσω με αυτό. Δεν τους αρέσουν οι γυναίκες γενικώς. Δεν θέλουν εμένα γενικώς», είπε η Γουίλι. «Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αποφάσισα να σταματήσω». Το βίντεο αφαιρέθηκε λίγο μετά την ανάρτησή του. Δεν υπάρχουν λόγια να χαρακτηρίσει κανείς όλο αυτό.

aftodioikisi.gr

Οι κατσίκες μπορούν να διακρίνουν τις διαφορετικές ανθρώπινες εκφράσεις και προτιμούν τα γελαστά πρόσωπα από τα θυμωμένα, αποκαλύπτει έρευνα τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Σχετικά με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης απάντησε ότι η διαδικασία, η οποία αποτελείται από δύο φάσεις (η πρώτη είναι τον Ιούλιο και η δεύτερη τον Σεπτέμβριο), δεν έχει τελειώσει.