Σοκ από τον ξαφνικό θάνατο του Σωκράτη Κόκκαλη Junior

2018-07-16

Σοκ στο πανελλήνιο προκάλεσε η είδηση του ξαφνικού θανάτου του μικρότερου γιου του επιχειρηματία Σωκράτη Κόκκαλη και της Ελένης Κόκκαλη, Σωκράτη Κόκκαλη Junior, μόλις στα 34 χρόνια του. 

Σύμφωνα με το newsit Το μεσημέρι του Σαββάτου (14.07.2018) είχε ένα επαγγελματικό γεύμα, στο οποίο, όμως, δεν πήγε ποτέ. Τον αναζήτησαν και τελικά τον βρήκαν νεκρό.Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του NewsIt.gr, ο Σωκράτης Κόκκαλης πέθανε από ανακοπή.

O Σωκράτης Κόκκαλης junior, ανδρώθηκε επιχειρηματικά, κυρίως στην Intralot, όπου είχε την ευκαιρία να θητεύσει δίπλα στον Κωνσταντίνο Αντωνόπουλο, για πολλά χρόνια στενό συνεργάτη του πατέρα του. Ο «πιτσιρικάς», όπως συνήθιζαν να τον φωνάζουν, ασχολήθηκε το 2007 με την ανάπτυξη των αγορών, αλλά πήρε και... μαθήματα στον κλάδο των κατασκευών μέσω της ενασχόλησής του με την Intrakat.
Το 2010 μαζί με τον ετεροθαλή αδελφό του, Δημήτρη Θεοδωρίδη, αναμείχθηκαν περισσότερο ενεργά με την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

O Σωκράτης έκανε σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις και ο φωτογραφικός φακός τον είχε απαθανατίσει με την σύντροφό του Μαρία Τσούτσια στη Μύκονο τον Μάιο του 2016, αλλά και στο γήπεδο Καραϊσκάκη σε αγώνα του Ολυμπιακού τον Δεκέμβριο του 2015.

newsit

Οι κατσίκες μπορούν να διακρίνουν τις διαφορετικές ανθρώπινες εκφράσεις και προτιμούν τα γελαστά πρόσωπα από τα θυμωμένα, αποκαλύπτει έρευνα τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Σχετικά με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης απάντησε ότι η διαδικασία, η οποία αποτελείται από δύο φάσεις (η πρώτη είναι τον Ιούλιο και η δεύτερη τον Σεπτέμβριο), δεν έχει τελειώσει.