Σκύλος έσωσε κότες από μία πεινασμένη αλεπού (Βίντεο)

2018-06-01

Μία πεινασμένη αλεπού πλησίαζε απειλητικά ένα κοτέτσι κότες. Ο σκύλος που φυλούσε το κοτέτσι έβαλε την αλεπού στη θέση της!

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες το παρακάτω βίντεο. Πρωταγωνιστές του βίντεο είναι μία πεινασμένη αλεπού αλλά και ένας θαρραλέος σκύλος!

Το βίντεο καταγράφει την συγκινητική πράξη του σκύλου να σώσει το κοτέτσι με τις κότες από μία πεινασμένη αλεπού. Η κάμερα της φάρμας δείχνει την αλεπού να πλησιάζει απειλητικά το κοτέτσι. Μόλις όμως αυτή γίνει αντιληπτή από τον σκύλο της οικογένειας που έχει το κοτέτσι, αποδεικνύει ότι είναι ο καλύτερος φύλακας!

Τι κάνει; Αμέσως γαβγίζει και τρέχει επιθετικά προς το μέρος της αλεπούς προκειμένου να την τρομάξει και να σώσει τις κότες. Το σχέδιο του σκύλου πέτυχε, η αλεπού απομακρύνθηκε και το αποτέλεσμα ήταν πέρα από το να σώσει τις κότες να χαρίσει ένα συγκινητικό βίντεο στο Ίντερνετ που δεν άργησε να γίνει viral...

Δείτε το:

Πηγή βίντεο: dktr - newsit.gr

Οι κατσίκες μπορούν να διακρίνουν τις διαφορετικές ανθρώπινες εκφράσεις και προτιμούν τα γελαστά πρόσωπα από τα θυμωμένα, αποκαλύπτει έρευνα τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Σχετικά με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης απάντησε ότι η διαδικασία, η οποία αποτελείται από δύο φάσεις (η πρώτη είναι τον Ιούλιο και η δεύτερη τον Σεπτέμβριο), δεν έχει τελειώσει.

Αύξηση των τιμών σε τσάντες και σχολικά είδη από χρόνο σε χρόνο, τόσο στην Ελλάδα όσο και σε άλλες 36 χώρες, διαπιστώνει έρευνα της picodi.com, που δείχνει ότι το κόστος για τον Έλληνα γονιό είναι σχετικά υψηλό, ως ποσοστό του μέσου μηνιαίου μισθού του