Σκύλος έσωσε κότες από μία πεινασμένη αλεπού (Βίντεο)

2018-06-01

Μία πεινασμένη αλεπού πλησίαζε απειλητικά ένα κοτέτσι κότες. Ο σκύλος που φυλούσε το κοτέτσι έβαλε την αλεπού στη θέση της!

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες το παρακάτω βίντεο. Πρωταγωνιστές του βίντεο είναι μία πεινασμένη αλεπού αλλά και ένας θαρραλέος σκύλος!

Το βίντεο καταγράφει την συγκινητική πράξη του σκύλου να σώσει το κοτέτσι με τις κότες από μία πεινασμένη αλεπού. Η κάμερα της φάρμας δείχνει την αλεπού να πλησιάζει απειλητικά το κοτέτσι. Μόλις όμως αυτή γίνει αντιληπτή από τον σκύλο της οικογένειας που έχει το κοτέτσι, αποδεικνύει ότι είναι ο καλύτερος φύλακας!

Τι κάνει; Αμέσως γαβγίζει και τρέχει επιθετικά προς το μέρος της αλεπούς προκειμένου να την τρομάξει και να σώσει τις κότες. Το σχέδιο του σκύλου πέτυχε, η αλεπού απομακρύνθηκε και το αποτέλεσμα ήταν πέρα από το να σώσει τις κότες να χαρίσει ένα συγκινητικό βίντεο στο Ίντερνετ που δεν άργησε να γίνει viral...

Δείτε το:

Πηγή βίντεο: dktr - newsit.gr

Μια απλή αλλαγή στα νύχια σας μπορεί να σας αλλάξει στη στιγμή τη διάθεση. Αυτός είναι ο λόγος που πολλές γυναίκες αγαπούν τόσο το μανικιούρ, το οποίο παράλληλα χαρίζει μια περιποιημένη και προσεγμένη εμφάνιση στην κάθε γυναίκα.

Μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο Journal of the Academy of Nutrition and Dietetics υποστηρίζει ότι αφού έχουμε πιει μια μικρή ποσότητα καφέ καταναλώνουμε 10% λιγότερη ποσότητα τροφής στο πρωινό μας γεύμα.