Σκύλος έσωσε κότες από μία πεινασμένη αλεπού (Βίντεο)

2018-06-01

Μία πεινασμένη αλεπού πλησίαζε απειλητικά ένα κοτέτσι κότες. Ο σκύλος που φυλούσε το κοτέτσι έβαλε την αλεπού στη θέση της!

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες το παρακάτω βίντεο. Πρωταγωνιστές του βίντεο είναι μία πεινασμένη αλεπού αλλά και ένας θαρραλέος σκύλος!

Το βίντεο καταγράφει την συγκινητική πράξη του σκύλου να σώσει το κοτέτσι με τις κότες από μία πεινασμένη αλεπού. Η κάμερα της φάρμας δείχνει την αλεπού να πλησιάζει απειλητικά το κοτέτσι. Μόλις όμως αυτή γίνει αντιληπτή από τον σκύλο της οικογένειας που έχει το κοτέτσι, αποδεικνύει ότι είναι ο καλύτερος φύλακας!

Τι κάνει; Αμέσως γαβγίζει και τρέχει επιθετικά προς το μέρος της αλεπούς προκειμένου να την τρομάξει και να σώσει τις κότες. Το σχέδιο του σκύλου πέτυχε, η αλεπού απομακρύνθηκε και το αποτέλεσμα ήταν πέρα από το να σώσει τις κότες να χαρίσει ένα συγκινητικό βίντεο στο Ίντερνετ που δεν άργησε να γίνει viral...

Δείτε το:

Πηγή βίντεο: dktr - newsit.gr

Με το τραγούδι πρωταγωνιστή, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης έρχεται στον Κήπο του Μεγάρου τη Δευτέρα 25 και την Τρίτη 26 Ιουνίου (9:00 μ.μ.), για να παρουσιάσει ένα πλούσιο πρόγραμμα ακρόασης αλλά και συμμετοχής που μας ταξιδεύει μέσα από τις εντάσεις και τις σιωπές του στον πυρήνα της ιερής τέχνης του τραγουδιού.

Η εταιρεία ParkGene έχει έδρα στη Σιγκαπούρη, αλλά πρακτικά διοικείται από την Αθήνα, όπου βρίσκεται η ιδρυτική της ομάδα. Η τελευταία, από το τέλος του περασμένου Δεκεμβρίου, βρίσκεται σε πυρετώδεις διεργασίες, αφού ξεκίνησε την υλοποίηση του δικού της ICO (Ιnitial Coin Offering), δηλαδή της δικής της αρχικής δημόσιας προσφοράς νομισμάτων genes.