Σεισμός στις Σποράδες

2017-10-25

Σεισμός 3,7 ρίχτερ σημειώθηκε βόρεια της Σκύρου και έγινε αισθητός σε όλες τις Σποράδες. Το εστιακό του βάθος ήταν 5 χιλιόμετρα.

Αναστάτωση προκάλεσε στους κατοίκους των Σποράδων, ο σεισμός των 3,7 ρίχτερ που έγινε λίγο πριν τη μια το μεσημέρι και είχε εστιακό βάθος 5 χιλιόμετρα. Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε Σκύρο και Αλόννησο.

Οι κατσίκες μπορούν να διακρίνουν τις διαφορετικές ανθρώπινες εκφράσεις και προτιμούν τα γελαστά πρόσωπα από τα θυμωμένα, αποκαλύπτει έρευνα τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Σχετικά με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης απάντησε ότι η διαδικασία, η οποία αποτελείται από δύο φάσεις (η πρώτη είναι τον Ιούλιο και η δεύτερη τον Σεπτέμβριο), δεν έχει τελειώσει.

Αύξηση των τιμών σε τσάντες και σχολικά είδη από χρόνο σε χρόνο, τόσο στην Ελλάδα όσο και σε άλλες 36 χώρες, διαπιστώνει έρευνα της picodi.com, που δείχνει ότι το κόστος για τον Έλληνα γονιό είναι σχετικά υψηλό, ως ποσοστό του μέσου μηνιαίου μισθού του