Σάμος: Πλήρωμα πλοίου άφησε αυτοκίνητο με εισιτήριο εκτός επειδή ήταν ηλεκτρικό

2023-12-18

Εκτός πλοίου έμεινε αυτοκίνητο στη Σάμο ενώ είχε εισιτήριο επειδή... ήταν ηλεκτρικό!


Δεν κατάφερε να μπει στο πλοίο της γραμμής στη Σάμο επιβάτης που είχε κόψει εισιτήριο αλλά το πλήρωμα δεν τον άφησε να μπει επειδή είχε ηλεκτρικό όχημα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, εκτός του πλοίου της γραμμής που έρχοταν από τη Β. Ελλάδα και είχε προορισμό τον Πειραιά, ο ιδιοκτήτης είχε κόψει εισιτήριο αλλά το πλήρωμα τον ενημέρωσε ότι δεν μπορεί να μπει λόγω απόφασης της εταιρίας για τα συγκεκριμένα οχήματα.

Σύμφωνα με τον κάτοχο του αυτοκινήτου, ο οποίος είναι επαγγελματίας ενοικιαζομένων αυτοκινήτων, έχει μεταφέρει αρκετές φορές και μάλιστα πρόσφατα, αυτοκίνητα με τη συγκεκριμένη εταιρεία η οποία είναι και η μοναδική που εξυπηρετεί τη γραμμή Πειραιάς – Σάμος, χωρίς να υπάρξει ποτέ πρόβλημα.

Ωστόσο σήμερα το απόγευμα στις 17:30, ώρα αναχώρησης του πλοίου από το λιμάνι Σάμου για Πειραιά, το αυτοκίνητο δεν μπόρεσε να μεταφερθεί με τον ιδιοκτήτη να αντιδρά στην απόφαση του πληρώματος αλλά και τη Λιμενική Αρχή και να επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμη ενέργεια.

Πηγή: newsbomb.gr 

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η διαμάχη μεταξύ του δημάρχου Αθηναίων Χάρη Δούκα και του προηγούμενου Κώστα Μπακογιάννη σχετικά με τα έργα που αφορούν το γήπεδο του ΠΑΟ και εντάσσονται στο συνολικό έργο της «Διπλής Ανάπλασης».