Σ.Σομπράλ: Παρατείνουν τη ζωή του νικητή της Eurovision με τεχνητή καρδιά

2017-10-31

Ο νικητής της Eurovision, Σαλβατόρ Σομπράλ, ''συνδέθηκε'' με τεχνητή καρδιά.

Όπως μεταδίδει ο πορτογαλικός Τύπος το τεχνητό μόσχευμα ήρθε από τις Ηνωμένες Πολιτείες και λέγεται πως κοστίζει 110.000 ευρώ.

Η κατάσταση της υγείας του παραμένει κρίσιμη και ο Σομπράλ παραμένει διασωληνωμένος στην εντατική μονάδα νοσοκομείο της Λισαβόνας.

Ο τραγουδιστής χρειάζεται να υποβληθεί σε μεταμόσχευση καρδιάς, με το τεχνητό όργανο να του δίνει παράταση ζωής.

Εντός της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει να λειτουργεί στην Αττική το πρώτο κατάστημα γειτονιάς της αλυσίδας My Market, ανοίγοντας το δρόμο για την είσοδο της επιχείρησης στη μεσαία λιανική. Θα ακολουθήσουν καταστήματα και στην επαρχία.

«∆ιακοπές αλά Ελληνικά» απολαµβάνει αυτές τις ηµέρες ένας από τους πλουσιότερους Αµερικανούς και µεγάλος πολέµιος του πλανητάρχη Ντόναλντ Τραµπ, o 76χρονος Μπάρι Ντίλερ, µε την Γερμανίδα πριγκίπισσα σύζυγό του και σχεδιάστρια µόδας Νταϊάν φον Φίρστενµπεργκ.

Από το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, στη Μονάδα Εμφραγμάτων του Νοσοκομείου Γ. Γεννηματάς. Ούτε στον χειρότερο εφιάλτη του δεν φανταζόταν ο Ντίνος Καρύδης, όταν έφευγε από το σπίτι του το μεσημέρι του Σαββάτου για να πάει στην πλατεία Συντάγματος με τη φίλη του Γωγώ Αντζολετάκη, ότι μερικές ώρες αργότερα θα «λύγιζε» εν μέσω των επεισοδίων.