«Ραντεβού με τον Δήμαρχο» στις 11.00 στον «αέρα» του Αθήνα 9.84

2018-05-25

Το «Ραντεβού με τον δήμαρχο» επιστρέφει στη συχνότητα του Αθήνα 9.84 σήμερα στις 11 το πρωί.

Ο Γιώργος Καμίνης θα βρίσκεται στο στούντιο του Αθήνα 9.84, για να συζητήσει ζωντανά με τους δημότες, σχολιάζοντας και επιλέγοντας μουσική.

Για σχόλια, παρατηρήσεις και ερωτήσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν μήνυμα, γράφοντας 984 (κενό) την λέξη ΔΗΜΑΡΧΟΣ, την ερώτηση και αποστολή στο 54045, με χρέωση 0,31 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, ενώ μπορούν να επισκεφθούν και τη σελίδα της εκπομπής στο facebook «Ραντεβού με το Δήμαρχο».

Οι κατσίκες μπορούν να διακρίνουν τις διαφορετικές ανθρώπινες εκφράσεις και προτιμούν τα γελαστά πρόσωπα από τα θυμωμένα, αποκαλύπτει έρευνα τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Σχετικά με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης απάντησε ότι η διαδικασία, η οποία αποτελείται από δύο φάσεις (η πρώτη είναι τον Ιούλιο και η δεύτερη τον Σεπτέμβριο), δεν έχει τελειώσει.

Αύξηση των τιμών σε τσάντες και σχολικά είδη από χρόνο σε χρόνο, τόσο στην Ελλάδα όσο και σε άλλες 36 χώρες, διαπιστώνει έρευνα της picodi.com, που δείχνει ότι το κόστος για τον Έλληνα γονιό είναι σχετικά υψηλό, ως ποσοστό του μέσου μηνιαίου μισθού του