Ραχήλ Μακρή: Η 17Ν μας κυβερνά με αρχηγό τον Τσίπρα και τον Καμμένο

2017-11-10

Δριμεία επίθεση εξαπέλησε η πρώην βουλευτής και επικεφαλής του «Μετώπου Νίκης» Ραχήλ Μακρή, αναφερόμενη στη 48ωρη άδεια, που χορηγήθηκε νομίμως στον Δ. Κουφοντίνα, υπογραμμίζει στη σελίδα της στο facebook:

«Η 17Ν ανήκει γράφει στην επαναστατική Αριστερά. Το καταλάβαμε αυτό. Μας κυβερνά εξάλλου με αρχηγό τον Αλέξη και τον Πάνο. Είδες που τελικά μέσα από το σύστημα και με την εξουσία στα χέρια νικάς; Άντε και καλή Λευτεριά».
«Άντε πλησιάζει και η Λευτεριά σου από τα συντροφιά σου. Έξαλλου τι έκανες; Καθαρισατε μερικούς στα πλαίσια του επαναστατικού αγώνα», αναφέρει σε άλλη ανάρτησή της.

«Έτσι να βάζετε καστανάδες μέσα και να βγαίνουν τρομοκράτες να κάνουν βόλτες. Λευτεριά λευτεριά. Άντε με το καλό και λεύτερος. Ολόκληρο νόμο έφτιαξαν για να βγάλουν τρομοκράτες από την φυλακή. Να τον πάρουν σύμβουλο τα φασιστερά για την οργάνωση της εγκληματικής οργάνωσης τους», συνεχίζει η Ραχήλ Μακρή. 

Περισσότερα διαβάστε εδώ

Σ​​την καρδιά της Πατησίων, από το Μουσείο ώς την πλατεία Αμερικής, εκεί όπου για τουλάχιστον 80 χρόνια η αστική Αθήνα είχε διεύθυνση, αναζητεί κανείς τα τεκμήρια αυτής της προϊστορίας.

Δημόσια πρόσκληση στη δημοφιλή τραγουδίστρια Μπιγιονσέ να επισκεφτεί τη Μήλο για να δεί από κοντά την «πατρίδα της Αφροδίτης», τη γη όπου εκείνη «γεννήθηκε», απευθύνει ο δήμος Μήλου, στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλλει για την επιστροφή του αγάλματος της Αφροδίτης στην «πατρίδα της».