Ραχήλ Μακρή: Η 17Ν μας κυβερνά με αρχηγό τον Τσίπρα και τον Καμμένο

2017-11-10

Δριμεία επίθεση εξαπέλησε η πρώην βουλευτής και επικεφαλής του «Μετώπου Νίκης» Ραχήλ Μακρή, αναφερόμενη στη 48ωρη άδεια, που χορηγήθηκε νομίμως στον Δ. Κουφοντίνα, υπογραμμίζει στη σελίδα της στο facebook:

«Η 17Ν ανήκει γράφει στην επαναστατική Αριστερά. Το καταλάβαμε αυτό. Μας κυβερνά εξάλλου με αρχηγό τον Αλέξη και τον Πάνο. Είδες που τελικά μέσα από το σύστημα και με την εξουσία στα χέρια νικάς; Άντε και καλή Λευτεριά».
«Άντε πλησιάζει και η Λευτεριά σου από τα συντροφιά σου. Έξαλλου τι έκανες; Καθαρισατε μερικούς στα πλαίσια του επαναστατικού αγώνα», αναφέρει σε άλλη ανάρτησή της.

«Έτσι να βάζετε καστανάδες μέσα και να βγαίνουν τρομοκράτες να κάνουν βόλτες. Λευτεριά λευτεριά. Άντε με το καλό και λεύτερος. Ολόκληρο νόμο έφτιαξαν για να βγάλουν τρομοκράτες από την φυλακή. Να τον πάρουν σύμβουλο τα φασιστερά για την οργάνωση της εγκληματικής οργάνωσης τους», συνεχίζει η Ραχήλ Μακρή. 

Περισσότερα διαβάστε εδώ

Οι κατσίκες μπορούν να διακρίνουν τις διαφορετικές ανθρώπινες εκφράσεις και προτιμούν τα γελαστά πρόσωπα από τα θυμωμένα, αποκαλύπτει έρευνα τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Σχετικά με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης απάντησε ότι η διαδικασία, η οποία αποτελείται από δύο φάσεις (η πρώτη είναι τον Ιούλιο και η δεύτερη τον Σεπτέμβριο), δεν έχει τελειώσει.