Ραχήλ Μακρή: Η 17Ν μας κυβερνά με αρχηγό τον Τσίπρα και τον Καμμένο

2017-11-10

Δριμεία επίθεση εξαπέλησε η πρώην βουλευτής και επικεφαλής του «Μετώπου Νίκης» Ραχήλ Μακρή, αναφερόμενη στη 48ωρη άδεια, που χορηγήθηκε νομίμως στον Δ. Κουφοντίνα, υπογραμμίζει στη σελίδα της στο facebook:

«Η 17Ν ανήκει γράφει στην επαναστατική Αριστερά. Το καταλάβαμε αυτό. Μας κυβερνά εξάλλου με αρχηγό τον Αλέξη και τον Πάνο. Είδες που τελικά μέσα από το σύστημα και με την εξουσία στα χέρια νικάς; Άντε και καλή Λευτεριά».
«Άντε πλησιάζει και η Λευτεριά σου από τα συντροφιά σου. Έξαλλου τι έκανες; Καθαρισατε μερικούς στα πλαίσια του επαναστατικού αγώνα», αναφέρει σε άλλη ανάρτησή της.

«Έτσι να βάζετε καστανάδες μέσα και να βγαίνουν τρομοκράτες να κάνουν βόλτες. Λευτεριά λευτεριά. Άντε με το καλό και λεύτερος. Ολόκληρο νόμο έφτιαξαν για να βγάλουν τρομοκράτες από την φυλακή. Να τον πάρουν σύμβουλο τα φασιστερά για την οργάνωση της εγκληματικής οργάνωσης τους», συνεχίζει η Ραχήλ Μακρή. 

Περισσότερα διαβάστε εδώ

Η 26χρονη, απόφοιτος οικονομικού Πανεπιστημίου στην Κωνσταντινούπολη, Σου Αϊχάν, αποφάσισε ότι είναι αρκετά έξυπνη και επίσης αρκετά διαβασμένη, ώστε να διεκδικήσει χρήματα στην τουρκική έκδοση του παιχνιδιού «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;»

Το αυτοκίνητό μας είναι γεμάτο κάμερες, αισθητήρες και ραντάρ. Δεν μπορούμε να τα δούμε, αλλά είναι πάντα ενεργά όποτε οδηγούμε. Παρόλο που αυτά τα βοηθήματα δεν μας εμποδίζουν να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή στο δρόμο, προσφέρουν σημαντική ασφάλεια και άνεση στις ημερήσιες μετακινήσεις μας.