Πυξ Λαξ: Νέο ραντεβού στο Θέατρο Λυκαβηττού την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου

2023-09-18

Σε μια συγκινητική εμφάνιση, γεμάτη νοσταλγία, η σκηνή του Θεάτρου του Λυκαβηττού γέμισε ξανά – μετά από πολλά χρόνια – με τις μουσικές και τους στίχους των Πυξ Λαξ να κατακλύζουν τις καρδιές των θεατών.

Κατάμεστο ήταν το Θέατρο Λυκαβηττού το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου! Σαν άλλοτε, οι παρέες των Αθηναίων, μικροί και μεγαλύτεροι, είχαν αρχίσει να ανεβαίνουν στα γνωστά μονοπάτια προς το ανακαινισμένο Δημοτικό Θέατρο του Λυκαβηττού από νωρίς.

Η ανταπόκριση του κοινού συγκινητική, δεν σταμάτησε ούτε στιγμή να τραγουδά, να συμμετέχει, να πετά τα ρούχα του ψηλά!

Επί 2μιση ώρες, μαζί με τους ΠΥΞ ΛΑΞ χιλιάδες άνθρωποι μοιράστηκαν αναμνήσεις, επιθυμίες, όνειρα, αγωνίες, ελπίδες και προσδοκίες.

Τα δύο τραγούδια στο τέλος ήταν αφιερωμένα στον Μάνο Ξυδούς, «Εσύ Εκεί» και «Πυξίδα»

Οι Πυξ Λαξ έδωσαν ραντεβού ξανά την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου!

Στoν δρόμο για το Θέατρο Λυκαβηττού, χέρι χέρι, σιγοτραγουδώντας ΠΥΞ ΛΑΞ.

Οι Πόρτες θα ανοίξουν στις 19:00
Οι Πυξ Λαξ θα ανέβουν στη σκηνή στις 21:00

Το ΤΑΜΕΙΟ της συναυλίας θα ανοίξει στις 18:30

Πληροφορίες Εισιτηρίων

Τιμές Εισιτηρίων

Γενική είσοδος: 15 ευρώ
Ταμείο: 18 ευρώ

Σημεία Προπώλησης

Ηλεκτρονικά: more.com

Τηλεφωνικά: 11876

Φυσικά Σημεία Προπώλησης

Music Corner
Πανεπιστημίου 56 & Εμμανουήλ Μπενάκη

Σε όλα τα Viva Spots

Την εποχή που η οδός Πατησίων ήταν ακόμη χωματόδρομος και οι δεσποινίδες ανασήκωναν λιγάκι τα φορέματά τους για να μη σκονιστούν από τον δρόμο, την ώρα που έκαναν τη βόλτα τους στην περίφημη κηπούπολη Κυπριάδου, ένας Κεφαλλονίτης εφοπλιστής, ο Γιαννουλάτος, έχτισε ή αγόρασε ένα εντυπωσιακό κτίριο το οποίο διασώζεται ακόμη και σήμερα, στη συμβολή...

Ανοχύρωτη παραμένει η Αττική σε ενδεχόμενο πλημμύρας με ορατό τον κίνδυνο σε περίπτωση ακραίας καταιγίδας να «βυθιστούν» μεγαλα τμήματα πολλών δήμων του λεκανοπεδίου επηρεαζόμενων από τον Κηφισό, ο οποίος είναι ο κύριος αποδέκτης των υδάτων της πρωτεύουσας.

Το δικό του πάρκο σκύλων απέκτησε ο δήμος Γλυφάδας, στην οδό Σερρών στην Άνω Γλυφάδα και δίπλα στο «μπαλκόνι με θέα». Πρόκειται για το πρώτο τέτοιο πάρκο, ενώ, σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου, θα ακολουθήσουν κι άλλα, από το βουνό μέχρι την παραλία.