Πυροβολισμοί στο Σχιστό – Άγρια καταδίωξη και πανικός στον δρόμο

2018-06-08

Βαν με τρεις υπόπτους δεν σταμάτησε στον έλεγχο στην περιοχή του Σχιστού - Ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και προκάλεσε πανικό στους άλλους οδηγούς με επικίνδυνους ελιγμούς

- Οι αστυνομικοί πυροβόλησαν στον αέρα και στα λάστιχα του οχήματος των υπόπτων - Το βαν ανατράπηκε στο δρόμο κοντά στα ναυπηγεία στον Ασπρόπυργο

Σκηνές από αστυνομική ταινία τα ξημερώματα στο Σχιστό. Ένα βαν με τρία άτομα δεν σταμάτησε σε έλεγχο. Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν καταδίωξη. Πανικός στον δρόμο από τους επικίνδυνους ελιγμούς των κακοποιών. Έπεσαν πυροβολισμοί ενώ το αυτοκίνητο των υπόπτων ανατράπηκε.

Όλα ξεκίνησαν στις 03:30 τα ξημερώματα κοντά στο νεκροταφείο του Σχιστού. Οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα βαν χωρίς πινακίδες να κινείται ύποπτα και επιχείρησαν να το σταματήσουν για έλεγχο. Ο οδηγός του ύποπτου οχήματος όμως αντί να σταματήσει πάτησε το γκάζι και άρχισε να κάνει επικίνδυνους ελιγμούς προκαλώντας πανικό σε διερχόμενους οδηγούς.
Το ύποπτο βαν με τρία άτομα άρχισε να κινείται με μεγάλη ταχύητα με κατεύθυνση προς Ασπρόπυργο. Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να σταματήσουν τους υπόπτους ρίχνοντας πυροβολισμούς αρχικά στον αέρα και στη συνέχεια με στόχο τα λάστιχα του οχήματος.
Αρκετά λεπτά αργότερα και ενώ το βαν κινούνταν κοντά στα Ναυπηγεία ο οδηγός έχασε τον έλεγχο και το βαν βγήκε από την πορεία του και ανατράπηκε.
Οι δυο από τους τρεις άνδρες που επέβαιναν σε αυτό κατάφεραν να βγουν και να απομακρυνθούν τρέχοντας.
Ο οδηγός είχε εγκλωβιστεί και έτσι οι αστυνομικοί κατάφεραν να τους περάσουν χειροπέδες.
Αμέσως ξεκίνησε μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό των δυο υπόπτων που κατάφεραν να διαφύγουν, ωστόσο προς το παρόν δεν έχει εντοπιστεί κανένα ίχνος τους.

newsit.gr

Μια απλή αλλαγή στα νύχια σας μπορεί να σας αλλάξει στη στιγμή τη διάθεση. Αυτός είναι ο λόγος που πολλές γυναίκες αγαπούν τόσο το μανικιούρ, το οποίο παράλληλα χαρίζει μια περιποιημένη και προσεγμένη εμφάνιση στην κάθε γυναίκα.

Μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο Journal of the Academy of Nutrition and Dietetics υποστηρίζει ότι αφού έχουμε πιει μια μικρή ποσότητα καφέ καταναλώνουμε 10% λιγότερη ποσότητα τροφής στο πρωινό μας γεύμα.