Πυροβολισμοί σε ληστεία περιπτέρου στο Αιγάλεω

2017-11-22

Δύο άτομα λήστεψαν περίπτερο στο Αιγάλεω τα ξημερώματα της Τετάρτης. Δεν δίστασαν μάλιστα να πυροβολήσουν. Οι δύο κουκουλοφόροι πήγαν στο περίπτερο και αρχικά απείλησαν με τα όπλα τους τον περιπτερά. 

Αντιμέτωπος με αδίστακτους κακοποιούς που πυροβόλησαν εναντίον του, χωρίς ευτυχώς να τον τραυματίσουν, βρέθηκε στις 4 τα ξημερώματα, υπάλληλος περιπτέρου στην συμβολή των οδών Θηβών και Κοραή στο Αιγάλεω. Δυο άτομα, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, ακινητοποίησαν τον υπάλληλο και του άρπαξαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό. 

Όταν κατά την διαφυγή τους επιχείρησε να τους ακολουθήσει, πυροβόλησαν μια φορά εναντίον του, χωρίς να τον τραυματίσουν. H αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

dikaiologitika.gr

Οι κατσίκες μπορούν να διακρίνουν τις διαφορετικές ανθρώπινες εκφράσεις και προτιμούν τα γελαστά πρόσωπα από τα θυμωμένα, αποκαλύπτει έρευνα τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Σχετικά με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης απάντησε ότι η διαδικασία, η οποία αποτελείται από δύο φάσεις (η πρώτη είναι τον Ιούλιο και η δεύτερη τον Σεπτέμβριο), δεν έχει τελειώσει.