Πτώση αυτοκινήτου σε φρεάτιο ασανσέρ στη Νέα Σμύρνη - Ένας νεκρός

2018-07-04

Ένα απίστευτο περιστατικό διαδραματίστηκε σήμερα σε μία γνωστή αντιπροσωπεία αυτοκινήτων που βρίσκεται στη Νέα Σμύρνη, επί της λεωφόρου Αμφιθέας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, ένας άνδρας -δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό αν πρόκειται για υπάλληλο της επιχείρησης- επιβιβάστηκε σε ένα αυτοκίνητο της αντιπροσωπείας και ανέβηκε στον μεγάλο ανελκυστήρα προκειμένου να μεταφερθεί σε άλλον όροφο. Τότε, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, τα λουριά που κρατούσαν το ασανσέρ κόπηκαν, με αποτέλεσμα αυτοκίνητο και οδηγός να καταλήξουν από την πτώση στο φρεάτιο.
Στην επιχείρηση έσπευσαν 10 πυροσβέστες με τρία οχήματα, οι οποίοι κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τον άτυχο άνδρα από το φρεάτιο.


Στο σημείο έσπευσαν παράλληλα δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τον οδηγό χωρίς τις αισθήσεις του, με νεότερες πληροφορίες να αναφέρουν πως ο άνδρας κατέληξε. 

Πηγή: zougla.gr

Οι κατσίκες μπορούν να διακρίνουν τις διαφορετικές ανθρώπινες εκφράσεις και προτιμούν τα γελαστά πρόσωπα από τα θυμωμένα, αποκαλύπτει έρευνα τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Σχετικά με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης απάντησε ότι η διαδικασία, η οποία αποτελείται από δύο φάσεις (η πρώτη είναι τον Ιούλιο και η δεύτερη τον Σεπτέμβριο), δεν έχει τελειώσει.