Πρόκριση ΑΕΚ: Χαμός στο αεροπλάνο, πανηγύριζαν και οι πιλότοι (ΒΙΝΤΕΟ)

2017-12-09

Tην περασμένη Πέμπτη (07/12) η ΑΕΚ προκρίθηκε μετά από δέκα χρόνια στη φάση των 32 του Europa League, έγινε η μοναδική ελληνική ομάδα που παρέμεινε στην Ευρώπη και έχει ήδη εξασφαλίσει ένα ποσό 10.000.000 ευρώ για τα ταμεία της. Με λίγα λόγια, η Ένωση κατάφερε να πάρει μια μεγάλη πρόκριση. Πανηγυρικό ήταν το κλίμα ανάμεσα στους παίκτες, προπονητικό τιμ και οπαδούς της ΑΕΚ μετά τη μεγάλη πρόκριση στη Βιέννη. Στο αεροπλάνο ακούστηκε ο ύμνος της ομάδας.

Στην πτήση λοιπόν της επιστροφής της ΑΕΚ από τη Βιέννη, τα μέλη της αποστολής περίμενε μία ευχάριστη αλλά και τους φιλάθλους της ομάδας, περίμενε μία ευχάριστη έκπληξη.

Ο πιλότος του αεροπλάνου κατά την είσοδο των ποδοσφαιριστών της Ένωσης έβαλε στα μεγάφωνα τον ύμνο της ομάδας και ακολούθησε ντελίριο ενθουσιασμού.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε η ΑΕΚ στον λογαριασμό της στο Facebook:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σ​​την καρδιά της Πατησίων, από το Μουσείο ώς την πλατεία Αμερικής, εκεί όπου για τουλάχιστον 80 χρόνια η αστική Αθήνα είχε διεύθυνση, αναζητεί κανείς τα τεκμήρια αυτής της προϊστορίας.

Δημόσια πρόσκληση στη δημοφιλή τραγουδίστρια Μπιγιονσέ να επισκεφτεί τη Μήλο για να δεί από κοντά την «πατρίδα της Αφροδίτης», τη γη όπου εκείνη «γεννήθηκε», απευθύνει ο δήμος Μήλου, στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλλει για την επιστροφή του αγάλματος της Αφροδίτης στην «πατρίδα της».