Πρόγραμμα μίσθωσης καταστημάτων σε νέους επιχειρηματίες από τον δήμο Αθηναίων

2018-05-24

Πρόγραμμα μίσθωσης καταστημάτων σε νέους επιχειρηματίες ξεκίνησε ο δήμος Αθηναίων προκειμένου να αναβαθμίσει συγκεκριμένες περιοχές του κέντρου, οι οποίες σήμερα αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Η αρχή έγινε από την πλατεία Θεάτρου. Ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης εγκαινίασε το πρώτο από τα 7 καταστήματα που θα ανοίξουν με χρηματοδότηση του δήμου στην περιοχή και τα οποία θα δραστηριοποιηθούν στην τέχνη και τον πολιτισμό.

Το επόμενο βήμα θα γίνει στη Στοά Εμπόρων, στην οδό Βουλής, όπου θα ενοικιαστούν 11 καταστήματα με θέμα την κοινωνική επιχειρηματικότητα (βιβλιοπωλεία, οικολογικά προϊόντα κτλ).

Τελευταίος σταθμός οι αρχές της οδού Σταδίου.

Μαζί με τα καταστήματα θα γίνουν και έργα υποδομές στις περιοχές αυτές προκειμένου να βελτιωθεί η εικόνα τους και η παροχή υπηρεσιών στους πολίτες», δήλωσε ο κ. Καμίνης.

Σημειώνεται, ότι ο δήμος Αθηναίων έχει αναλάβει όλο το κόστος λειτουργίας των συγκεκριμένων επιχειρήσεων για 6 μήνες.

athens984.gr

Οι κατσίκες μπορούν να διακρίνουν τις διαφορετικές ανθρώπινες εκφράσεις και προτιμούν τα γελαστά πρόσωπα από τα θυμωμένα, αποκαλύπτει έρευνα τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Σχετικά με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης απάντησε ότι η διαδικασία, η οποία αποτελείται από δύο φάσεις (η πρώτη είναι τον Ιούλιο και η δεύτερη τον Σεπτέμβριο), δεν έχει τελειώσει.