Πρεμιέρα με Έλενα Παπαρίζου για το Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2018

2018-06-27

Η εκρηκτική Έλενα Παπαρίζου ανοίγει την αυλαία του Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2018, στο νέο ραντεβού της με το κοινό, αύριο, Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018 και ώρα 9.00 το βράδυ, με μία συναυλία όλο χρώμα, παλμό, αγαπημένες επιτυχίες και νέα τραγούδια σε μία εμφάνιση που θα απογειώσει όσους βρεθούν στο Αίθριο θέατρο.

Η Έλενα Παπαρίζου, η No.1 pop τραγουδίστρια στην Ελλάδα, επιστρέφει με τον 9ο προσωπικό δίσκο της καριέρας της με τίτλο «Ουράνιο Τόξο» και με μία περιοδεία LIVE για να την απολαύσουν οι φανατικοί της φίλοι.
Τεσσεράμισι χρόνια μετά τον τελευταίο ελληνόφωνο δίσκο της «Τι ώρα θα βγούμε;» η αγαπημένη καλλιτέχνις επιστρέφει ανανεωμένη, με ολοκαίνουριο υλικό, μεγάλες πρόσφατες επιτυχίες αλλά και με υπέροχες διασκευές αγαπημένων τραγουδιών, στην πιο ώριμη αλλά και δημιουργική φάση της καριέρας της.

Το Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου γεννήθηκε το 2007 με σκοπό να αγκαλιάσει το φιλοθεάμον κοινό των βορείων προαστίων τις βραδιές του καλοκαιριού. Και το Μαρούσι, ως κοιτίδα πολιτισμού στο χθες και στο σήμερα, δεν θα μπορούσε παρά να πρωταγωνιστήσει στον σύγχρονο πολιτιστικό χάρτη της Αττικής. 

Στη σκηνή του Αίθριου Θεάτρου του Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2018, η Έλενα υπόσχεται μια Έλενα σε πολλές και διαφορετικές πολύχρωμες «αποχρώσεις» του εαυτού της.

Προπώληση εισιτηρίων:
Μέσω διαδικτύου, στο www.viva.gr και στο τηλ. 11876.

Στο Viva Spot στο Σύνταγμα (7 ημέρες την εβδομάδα 09.00 - 21.00)
Στα καταστήματα Media Markt, Reload Stores, Seven Spots, Βιβλιοπωλεία Ευρυπίδης
Στο Δημαρχείο Δευτέρα - Παρασκευή 10 π.μ. - 2 μ.μ.
Στη Λεωφ. Κηφισίας 219 - Αίθριο Θέατρο, την ημέρα της εκδήλωσης και βάσει διαθεσιμότητας
Συντονιστείτε με το Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2018 στο διαδικτυακό τόπο www.festivaldimouamaroussiou.gr  και στο Facebook / Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου.

Οι κατσίκες μπορούν να διακρίνουν τις διαφορετικές ανθρώπινες εκφράσεις και προτιμούν τα γελαστά πρόσωπα από τα θυμωμένα, αποκαλύπτει έρευνα τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Σχετικά με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης απάντησε ότι η διαδικασία, η οποία αποτελείται από δύο φάσεις (η πρώτη είναι τον Ιούλιο και η δεύτερη τον Σεπτέμβριο), δεν έχει τελειώσει.