Πρεμιέρα και για το Open Coffee Patras

2017-09-28

Το Open Coffee στη Πάτρα μετρά 6 χρόνια συνεχούς παρουσίας και 29 επιτυχημένες εκδηλώσεις που απευθύνονται σε μια πόλη που στηρίζει την νεανική επιχειρηματικότητα!

Άνοιγμα της σεζόν για άλλο ένα Open Coffee στο χώρο της ελληνικής περιφέρειας. Το Open Coffee Patras συνεχίζει να δίνω το παρών, πιστό στο ραντεβού του για 6η συνεχή χρονιά και μας προσκαλεί στην 29η εκδήλωσή του!Το ραντεβού έχει δοθεί ήδη για την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου στον πολυχώρο Επίκεντρο (Νόρμαν 16 & Αγ. Διονυσίου).
Στη συνάντηση, ο Σπύρος Αρσένης, συντονιστής πρόγράμματος ΝΒG Business Seed, θα μιλήσει για τον 8ο Διαγωνισμό Καινοτομίας, το πρόγραμμα στήριξης της καινοτόμου επιχειρηματικότητας ΝΒG Business Seeds, τον fintech accelerator, το i-fund καθώς και για τις συνεργασίες με το ΑΠΘ και το ΟΚ!Τhess.
Ο Βαγγέλης Πτερνέας, ιδρυτής της LightBuzz, θα παρουσιάσει το project Vitruvius (κέρδισε το α΄ βραβείο του 7ου διαγωνισμού "Καινοτομία & Τεχνολογία"), και θα εξηγήσει το πώς μια υπηρεσία που καλύπτει πραγματικές ανάγκες οδηγεί σε οικονομική ανάπτυξη και συνεργασίες με σημαντικούς πελάτες.
Επιπλέον, το Orange Grove Patras θα βάλει τα καλά του και θα εμφανισθεί ενώπιον των συμπατριωτών του. Το OGP αποτελεί τη νέα θερμοκοιτίδα (incubator) της Πάτρας, που προσφέρει στήριξη σε άτομα / ομάδες που θέλουν να μετατρέψουν μια καινοτόμα ιδέα τους σε βιώσιμη επιχείρηση ή να εξελίξουν μια νέα επιχείρηση στο επόμενο στάδιο ανάπτυξης.
Ο Γιάννης Κικίδης, συν-ιδρυτής του OGP, θα μιλήσει για το Orange Grove Patras και το νέο κύκλο υποβολής αιτήσεων συμμετοχής από νέες επιχειρηματικές ομάδες που τρέχει αυτή την περίοδο.
Tέλος, ο Γιάννης Σκίτζας, συνιδρυτής του BeYourKid θα παρουσιάσει ένα mobile YouTube για παιδιά - ένα YouTube ασφαλές ως προς την θέαση του καθώς αποκλείονται όλα τα ακατάλληλα videos και αποφεύγονται οι επικίνδυνες καταστάσεις για γονείς και παιδιά.
Τα δεδομένα είναι πάνω κάτω γνωστά.
18:30-19:00 Προσέλευση και ένας σύντομος καφές στο γνωστό χαλαρό και ανεπίσημο κλίμα.
19:00-20:00 Παρουσιάσεις και σύντομες ερωτήσεις/απαντήσεις
20:00-23:00 Networking - Στο μπαρ του πολυχώρου Επίκεντρο.
H συμμετοχή είναι εξ' ορισμού δωρεάν και ανοικτή προς κάθε ενδιαφερόμενο.

Οι κατσίκες μπορούν να διακρίνουν τις διαφορετικές ανθρώπινες εκφράσεις και προτιμούν τα γελαστά πρόσωπα από τα θυμωμένα, αποκαλύπτει έρευνα τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Σχετικά με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης απάντησε ότι η διαδικασία, η οποία αποτελείται από δύο φάσεις (η πρώτη είναι τον Ιούλιο και η δεύτερη τον Σεπτέμβριο), δεν έχει τελειώσει.

Αύξηση των τιμών σε τσάντες και σχολικά είδη από χρόνο σε χρόνο, τόσο στην Ελλάδα όσο και σε άλλες 36 χώρες, διαπιστώνει έρευνα της picodi.com, που δείχνει ότι το κόστος για τον Έλληνα γονιό είναι σχετικά υψηλό, ως ποσοστό του μέσου μηνιαίου μισθού του