ΠΟΜΙΔΑ: «Καταλονία» σε κάθε πολυκατοικία η αυτόβουλη αυτονόμηση από την κεντρική θέρμανση

2017-10-05

Την αντίθεση της ΠΟΜΙΔΑ «στη συζητούμενη στη Βουλή διάταξη νομοσχεδίου του υπουργείου Περιβάλλοντος, ερήμην της ΠΟΜΙΔΑ, που επιτρέπει την αυτόβουλη και ελεύθερη αυτονόμηση οποιουδήποτε οικονομικά ισχυρού συνιδιοκτήτη από το σύστημα κεντρικής θέρμανσης των πολυκατοικιών της χώρας ακόμη και όταν αυτό λειτουργεί κανονικά, ακόμη και με φυσικό αέριο» εξέφρασε ο πρόεδρός της Στράτος Παραδιάς.

Κατά τη διάρκεια του πρώτου Τεχνικού Σεμιναρίου με θέμα «Θέρμανση και "αυτονόμηση" στις πολυκατοικίες», ο κ. Παραδιάς υποστήριξε ότι αυτή η δυνατότητα «θα αποτελέσει πραγματικό δυναμίτη στα θεμέλια της κοινωνικής συμβίωσης στις πολυκατοικίες, αφού ο καθένας θα μπορεί να μετατρέψει το διαμέρισμά του σε μιά οιονεί "Καταλωνία", αγνοώντας και παραβιάζοντας κάθε αντίθετη απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των υπολοίπων συνιδιοκτητών, τους οποίους καταδικάζει να "ψοφήσουν στο κρύο", όπως χαρακτηριστικά είπε, καταστρέφοντας ανεξέλεγκτα την αισθητική της πολυκατοικίας και δημιουργώντας σημαντικά προβλήματα ασφάλειας στους λοιπούς ενοίκους της».

Σύμφωνα με την ΠΟΜΙΔΑ, η διάταξη αυτή πρέπει να αποσυρθεί, ή να αναμορφωθεί σύμφωνα με τις προτάσεις της ομοσπονδίας, «διαφορετικά οι συντάκτες της θα είναι υπεύθυνοι για μιά τεράστια κοινωνική και περιβαλλοντική καταστροφή, χωρίς προηγούμενο, και χωρίς τρόπο επανόρθωσης».   

naftemporiki.gr

Η αρχή έγινε πέρυσι με το μετεγγραφικό «θρίλερ» που διήρκεσε περισσότερο από έναν μήνα, με την Χίμκι να καταβάλλει πολλαπλές προσπάθειες για τα «μάτια» του Κρις Σίνγκλετον.

Γραφείο Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών για την διευθέτηση «Κόκκινων Δανείων» λειτουργεί στο Δήμο Φυλής όπως ανακοίνωσε ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Γιώργος Αντωνόπουλος.

Τα smartphones είναι πλέον η προέκταση των χεριών μας και οι συσκευές που χρησιμοποιούμε συνέχεια κατά τη διάρκεια της ημέρας.Επόμενο είναι λοιπόν, να χρειάζονται συχνά φόρτιση και εμείς να τα αφήνουμε σχεδόν όλη τη νύχτα στην πρίζα, ώστε να γεμίσει η μπαταρία τους, για την επόμενη ημέρα.