Ποια ζώδια έχουν σημαντικές ημερομηνίες τον Νοέμβριο;

2017-10-31

Ένας νέος μήνας ξεκινά και επηρεάζει αρκετά ζώδια. Διάβασε παρακάτω, για να γνωρίζεις ποιες ημερομηνίες είναι οι πιο σημαντικές για το ζώδιο σου, αυτόν τον μήνα.

Οι πρωταγωνιστές του Νοεμβρίου είναι: Ταύροι, Δίδυμοι, Σκορπιοί & Τοξότες

Καλό σας μήνα!

ΚΡΙΟΣ ♈

Αγαπητέ Κριέ, ο μήνας αυτός παραμένει σταθερός, χωρίς να χρειάζεται να δώσεις την προσοχή σου, σε κάποια σημαντική ημερομηνία.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

4 Νοεμβρίου: Η Πανσέληνος που γίνεται στο ζώδιο σου, θα σε ωθήσει να καταλάβεις τις προσωπικές σου ανάγκες, τις επιθυμίες σου και να αναζητήσεις τον εαυτό σου. Ο στόχος είναι, να αντιληφτείς πράγματα τα οποία πιθανόν να σου διέφευγαν και σε οδηγούσαν σε διαφορετικό δρόμο. Όταν όμως τα καταλάβεις, θα ανοιχτεί μπροστά σου ένας καινούργιος κόσμος κι αναντίρρητα, αυτό θα σου προσφέρει το αίσθημα μιας μεγαλύτερης εσωτερικής ασφάλειας.

18 Νοεμβρίου: Η Νέα Σελήνη που γίνεται στον Σκορπιό -κι άρα στον άξονά σου- θα σου βγάλει στην επιφάνεια όλες τις κρυφές σκέψεις, αλλά και τις κρυμμένες δυνατότητες που υπάρχουν μέσα σου, σε σχέση με εσένα και τους γύρω σου. Όλα θα ξεκαθαρίσουν σιγά σιγά, όμως στην αρχή μπορεί να αντιμετωπίσεις κάποιες εσωτερικές συγκρούσεις. Παρόλα αυτά, θα πρέπει να δεις την πραγματικότητα κατάματα, χωρίς ψευδαισθήσεις και να θέσεις νέους κανόνες στο τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών που έχεις, ή που θα συνάψεις μελλοντικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

6 Νοεμβρίου: Ο Ερμής στον άξονά σου, δημιουργεί ευκαιρίες για την ανάπτυξη της προσωπικής σου επικοινωνίας. Πρόσεξε όμως, γιατί υπάρχει περίπτωση να βλέπεις τα πράγματα μεγαλοποιημένα κι η μεταφορά στοιχείων ή πληροφοριών, ίσως να έχει μια δόση υπερβολής. Παρόλα αυτά, η αισιοδοξία δεν θα λείψει κι αυτό θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις τις σχέσεις σου, σε όλους τους τομείς της ζωής σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Αγαπητέ Καρκίνε, ο μήνας αυτός παραμένει σταθερός, χωρίς να χρειάζεται να δώσεις την προσοχή σου, σε κάποια σημαντική ημερομηνία.

ΛΕΩΝ ♌

Αγαπητέ Λέοντα, ο μήνας αυτός παραμένει σταθερός, χωρίς να χρειάζεται να δώσεις την προσοχή σου, σε κάποια σημαντική ημερομηνία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Αγαπητέ Παρθένε, ο μήνας αυτός παραμένει σταθερός, χωρίς να χρειάζεται να δώσεις την προσοχή σου, σε κάποια σημαντική ημερομηνία.

ΖΥΓΟΣ ♎

Αγαπητέ Ζυγέ, ο μήνας αυτός παραμένει σταθερός, χωρίς να χρειάζεται να δώσεις την προσοχή σου, σε κάποια σημαντική ημερομηνία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

4 Νοεμβρίου: Η Πανσέληνος γίνεται στο ζώδιο του Ταύρου και το παιχνίδι παίρνει νέα τροπή, αφού παραδίδεις τη σκυτάλη στους άλλους, ώστε να καθαρίσουν εκείνοι το τοπίο που θα κινηθείς και θα δουλέψεις. Όλα θα γίνουν έτσι όπως πρέπει, μέσα σε κλίμα, αρκούντως θετικό. Το τοπίο θα ξεκαθαρίσει κι εκεί που χρειάζεται, θα φανεί άμεσα η λύση. Ενδέχεται να ρίξεις άγκυρα σε κάποια σχέση ή επαγγελματική συνεργασία, κι αν παραμείνεις προσηλωμένος σε αυτή, θα βγεις κερδισμένος/η. Πρόσεξε όμως μην δημιουργήσεις σχέση εξάρτησης, διότι τότε θα χρειαστεί να δουλέψεις πολύ για να επανακτήσεις την ισορροπία και την αυτονομία σου. Τα θέματα που θα σε απασχολήσουν αυτή την περίοδο μεταξύ άλλων, θα αφορούν τα υλικά σου αγαθά κι οτιδήποτε έχεις κατακτήσει.

7 Νοεμβρίου: Ιδιαίτερη ημερομηνία για εσένα, αφού η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο σου από σήμερα, χαρίζοντας σου μαγνητισμό, δυνατή σεξουαλική ταυτότητα και κάνει τα θέλγητρα σου, σχεδόν μαγικά! Η Αφροδίτη μέχρι και τις 30 Νοεμβρίου, δεν θα σε αφήσει να πάρεις ανάσα, δίνοντας σου δώρα, αλλά κι εσύ, οφείλεις να είσαι προσεκτικός/ή: ίσως εκδηλώσεις την τάση να γίνεσαι πολύ κτητικός/ή, πιέζοντας τους άλλους, ή ακόμα και να υποκύψεις σε μεγάλα πάθη που θα σε οδηγήσουν σε ακρότητες και θα σε αποδυναμώσουν.

18 Νοεμβρίου: Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου, ναι μεν θα φωτίσει τις καλές ποιότητες που έχεις, αλλά ταυτόχρονα ελλοχεύει ο κίνδυνος να αναμοχλεύσει και την σκοτεινή ύλη που κουβαλάς μέσα σου, την οποία όμως, θα κληθείς να την εξυγιάνεις. Πρώτα λοιπόν, να εστιάσεις στον εαυτό σου και τα προβλήματα σου και μετά στα προβλήματα των άλλων. Πάντως, θα καταλάβεις ότι έχεις μια τεράστια δύναμη κι ενέργεια, που αν τη θέσεις στην υπηρεσία του καλού, θα θριαμβεύσεις. Αν πάλι τη θέσεις στην υπηρεσία των αρνητικών δυνάμεων που λαχταρούν να έχουν τον έλεγχο και την εξουσία, μάλλον θα καταλήξεις να τυραννήσεις τον εαυτό σου και τους άλλους. Στο χέρι σου είναι να διαλέξεις με ποιο τρόπο θα χρησιμοποιήσεις την εξαιρετική ενέργεια που θα σου δοθεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

6 Νοεμβρίου: Ο Ερμής ξεκινάει στο ζώδιο σου την γρήγορη κι εύστροφη πορεία του. Μπορεί να μην φημίζεται για την πρακτική του πλευρά, αλλά θα σε βοηθήσει να αποφασίσεις προς τα που να κατευθύνεις την ενέργεια σου και με ποιο τρόπο, ώστε να μπορέσεις να αξιοποιήσεις τις πληροφορίες που θα συλλέξεις και να εκφραστείς πιο ελεύθερα. Μέχρι και τις 11 Ιανουαρίου, θα παραμείνει στο ζώδιο σου και κάποια στιγμή θα γίνει ανάδρομος. Εκείνο το διάστημα, θα γίνεις πολύ εσωστρεφής, με έντονους προβληματισμούς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Αγαπητέ Αιγόκερε, ο μήνας αυτός παραμένει σταθερός, χωρίς να χρειάζεται να δώσεις την προσοχή σου, σε κάποια σημαντική ημερομηνία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Αγαπητέ Υδροχόε, ο μήνας αυτός παραμένει σταθερός, χωρίς να χρειάζεται να δώσεις την προσοχή σου, σε κάποια σημαντική ημερομηνία.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Αγαπητέ Ιχθύ, ο μήνας αυτός παραμένει σταθερός, χωρίς να χρειάζεται να δώσεις την προσοχή σου, σε κάποια σημαντική ημερομηνία.

Διαβάστε περισσότερα εδώ!

ΠΗΓΗ: astrology.gr

Οι κατσίκες μπορούν να διακρίνουν τις διαφορετικές ανθρώπινες εκφράσεις και προτιμούν τα γελαστά πρόσωπα από τα θυμωμένα, αποκαλύπτει έρευνα τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Σχετικά με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης απάντησε ότι η διαδικασία, η οποία αποτελείται από δύο φάσεις (η πρώτη είναι τον Ιούλιο και η δεύτερη τον Σεπτέμβριο), δεν έχει τελειώσει.