Ποια ηθοποιός θα τραγουδήσει το «Μη μου μιλάς για καλοκαίρια»

2018-06-22

Το «Μη μου μιλάς για καλοκαίρια» της Σοφίας Αρβανίτη είναι ένα από τα πιο κλασικά και αγαπημένα ερωτικά τραγούδια του καλοκαιριού.

Το απόλυτο hit 90s της Σοφίας Αρβανίτη θα ακουστεί ξανά αλλά κάπως διαφορετικά

Το τραγούδι είχε γράψει ο Μιχάλης Ρακιντζής. Απ' ότι φαίνεται όμως το τραγούδι θα το ακούσουμε ξανά και αυτό το καλοκαίρι στο ραδιόφωνο, αλλά λίγο διαφορετικά. Ο Μιχάλης Ρακιντζής αποφάσισε να διασκευάσει μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του και επέλεξε μια γυναίκα έκπληξη για να το τραγουδήσει.

Είναι ηθοποιός και την είδηση την μάθαμε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου δημοσίευσε κοινή τους φωτογραφία.

Ο λόγος για τη Νικολέττα Καρρά, η οποία έκανε την ανακοίνωση μέσω του προφίλ της στα social media.

newsbeast.gr

Κοκκινίζει το θερμόμετρο της επιχειρηματικής σύγκρουσης στην ακτοπλοΐα με αφορμή τη δρομολόγηση από την προηγούμενη Κυριακή το μεσημέρι του επιβατηγού-οχηματαγωγού «Μykonos Palace» των Μινωικών Γραμμών στη γραμμή Πειραιάς - Χανιά, όπου δραστηριοποιείται η κοινοπραξία ΑΝΕΚ-Attica, με τον διευθύνοντα σύμβουλο των Μινωικών Αντώνη Μανιαδάκη να...

Σημαντικά νέα μας έρχονται από το πρόσφατο συνέδριο του Ευρωπαϊκού Τμήματος της Διεθνούς Ομοσπονδίας για τη Χειρουργική της Παχυσαρκίας και Μεταβολικών Νόσων αναφορικά με την αντιμετώπιση της παχυσαρκίας και των συνοδών νοσημάτων αυτής.

Συμβουλές προς τους πολίτες-χρήστες του Διαδικτύου ώστε να αποφύγουν εξαπάτησή τους κατά τη διαδικασία ηλεκτρονικών συναλλαγών, όπως κρατήσεις ακτοπλοϊκών ή αεροπορικών εισιτηρίων, ξενοδοχείων κι ενοικιάσεις οχημάτων, κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών, δίνει η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας.