Πιθανή στάση Τραμπ στην Ελλάδα στο Σαββατοκύριακο

2018-06-08

Ενδιάμεση στάση στην Ελλάδα ενδέχεται να πραγματοποιήσει ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ αυτό το Σαββατοκύριακο με αφορμή την συνάντηση του με το Βορειοκορεάτη ηγέτη, Κιμ Γιονγκ Ουν την Τρίτη 12 Ιουνίου.

Συγκεκριμένα, το Air Force 1, το προεδρικό αεροσκάφος των Ηνωμένων Πολιτειών, θα χρειαστεί ανεφοδιασμό και οι αμερικανικές υπηρεσίες εξετάζουν το ενδεχόμενο η μεταστάθμευση του αεροσκάφους που θα μεταφέρει τον Ντόναλντ Τραμπ να γίνει στην Κρήτη, στην αμερικανική βάση της Σούδας.

Ο εν λόγω σχεδιασμός μπορεί να αλλάξει για λόγους ασφαλείας. Σε περίπτωση που ο πρόεδρος των ΗΠΑ κάνει στάση στη Σούδα εν πτήσει προς την Σιγκαπούρη, δεν είναι απίθανο να συναντηθεί με τον πρεσβευτή των ΗΠΑ στην Αθήνα Τζεφ Πάιατ ή ακόμη και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, σε περίπτωση που οι Αμερικανοί τον προσκαλέσουν.

Να σας συστήσουμε τη Βαλκυρία, μία γατούλα δύο μηνών, ράτσας Maine Coon, που κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου, αφότου η «μαμά» της, Tatiana Rastorgueva, πόσταρε μερικές φωτογραφίες της στο Instagram.