Πέθανε η εκδότρια Μάνια Τεγοπούλου

2018-06-05

Έφυγε από τη ζωή η πρώην εκδότρια της «Ελευθεροτυπίας» και κόρη του ιστορικού εκδότη της εφημερίδας, Μάνια Τεγοπούλου, σε ηλικία 60 ετών. 

Η Μάνια Τεγοπούλου πέθανε σε ηλικία 60 ετών και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι νοσηλευόταν εδώ και περίπου ένα χρόνο με σοβαρά προβλήματα υγείας.

Είχε αναλάβει την «Χ.Κ.Τεγόπουλος» το 2008 μετά το θάνατο του πατέρα της, Κίτσου Τεγόπουλου και υπό τη διοίκησή της η εφημερίδα οδηγήθηκε στο πρώτο κλείσιμό της το 2011.

Η εφημερίδα επανακυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2013 αλλά τον Νοέμβριο του 2014 είχαμε το οριστικό κλείσιμό της, ξεκινώντας έναν Γολγοθά για τους απλήρωτους εργαζόμενους που βρέθηκαν στα δικαστήρια απέναντι στην εκδότρια.

Οι κατσίκες μπορούν να διακρίνουν τις διαφορετικές ανθρώπινες εκφράσεις και προτιμούν τα γελαστά πρόσωπα από τα θυμωμένα, αποκαλύπτει έρευνα τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Σχετικά με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης απάντησε ότι η διαδικασία, η οποία αποτελείται από δύο φάσεις (η πρώτη είναι τον Ιούλιο και η δεύτερη τον Σεπτέμβριο), δεν έχει τελειώσει.

Αύξηση των τιμών σε τσάντες και σχολικά είδη από χρόνο σε χρόνο, τόσο στην Ελλάδα όσο και σε άλλες 36 χώρες, διαπιστώνει έρευνα της picodi.com, που δείχνει ότι το κόστος για τον Έλληνα γονιό είναι σχετικά υψηλό, ως ποσοστό του μέσου μηνιαίου μισθού του