Πέθανε η εκδότρια Μάνια Τεγοπούλου

2018-06-05

Έφυγε από τη ζωή η πρώην εκδότρια της «Ελευθεροτυπίας» και κόρη του ιστορικού εκδότη της εφημερίδας, Μάνια Τεγοπούλου, σε ηλικία 60 ετών. 

Η Μάνια Τεγοπούλου πέθανε σε ηλικία 60 ετών και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι νοσηλευόταν εδώ και περίπου ένα χρόνο με σοβαρά προβλήματα υγείας.

Είχε αναλάβει την «Χ.Κ.Τεγόπουλος» το 2008 μετά το θάνατο του πατέρα της, Κίτσου Τεγόπουλου και υπό τη διοίκησή της η εφημερίδα οδηγήθηκε στο πρώτο κλείσιμό της το 2011.

Η εφημερίδα επανακυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2013 αλλά τον Νοέμβριο του 2014 είχαμε το οριστικό κλείσιμό της, ξεκινώντας έναν Γολγοθά για τους απλήρωτους εργαζόμενους που βρέθηκαν στα δικαστήρια απέναντι στην εκδότρια.

Με το τραγούδι πρωταγωνιστή, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης έρχεται στον Κήπο του Μεγάρου τη Δευτέρα 25 και την Τρίτη 26 Ιουνίου (9:00 μ.μ.), για να παρουσιάσει ένα πλούσιο πρόγραμμα ακρόασης αλλά και συμμετοχής που μας ταξιδεύει μέσα από τις εντάσεις και τις σιωπές του στον πυρήνα της ιερής τέχνης του τραγουδιού.

Η εταιρεία ParkGene έχει έδρα στη Σιγκαπούρη, αλλά πρακτικά διοικείται από την Αθήνα, όπου βρίσκεται η ιδρυτική της ομάδα. Η τελευταία, από το τέλος του περασμένου Δεκεμβρίου, βρίσκεται σε πυρετώδεις διεργασίες, αφού ξεκίνησε την υλοποίηση του δικού της ICO (Ιnitial Coin Offering), δηλαδή της δικής της αρχικής δημόσιας προσφοράς νομισμάτων genes.