Πέθανε η εκδότρια Μάνια Τεγοπούλου

2018-06-05

Έφυγε από τη ζωή η πρώην εκδότρια της «Ελευθεροτυπίας» και κόρη του ιστορικού εκδότη της εφημερίδας, Μάνια Τεγοπούλου, σε ηλικία 60 ετών. 

Η Μάνια Τεγοπούλου πέθανε σε ηλικία 60 ετών και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι νοσηλευόταν εδώ και περίπου ένα χρόνο με σοβαρά προβλήματα υγείας.

Είχε αναλάβει την «Χ.Κ.Τεγόπουλος» το 2008 μετά το θάνατο του πατέρα της, Κίτσου Τεγόπουλου και υπό τη διοίκησή της η εφημερίδα οδηγήθηκε στο πρώτο κλείσιμό της το 2011.

Η εφημερίδα επανακυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2013 αλλά τον Νοέμβριο του 2014 είχαμε το οριστικό κλείσιμό της, ξεκινώντας έναν Γολγοθά για τους απλήρωτους εργαζόμενους που βρέθηκαν στα δικαστήρια απέναντι στην εκδότρια.

Μια απλή αλλαγή στα νύχια σας μπορεί να σας αλλάξει στη στιγμή τη διάθεση. Αυτός είναι ο λόγος που πολλές γυναίκες αγαπούν τόσο το μανικιούρ, το οποίο παράλληλα χαρίζει μια περιποιημένη και προσεγμένη εμφάνιση στην κάθε γυναίκα.

Μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο Journal of the Academy of Nutrition and Dietetics υποστηρίζει ότι αφού έχουμε πιει μια μικρή ποσότητα καφέ καταναλώνουμε 10% λιγότερη ποσότητα τροφής στο πρωινό μας γεύμα.