Παρουσιάστρια με 2 εκπομπές η Βανδή- Υπέγραψε στο Epsilon

2018-06-26

Χθες αργά το μεσημέρι, η Δέσποινα Βανδή έβαλε την υπογραφή της στο διπλό συμβόλαιο που της είχαν ετοιμάσει οι ιθύνοντες του Espilon. Με την Άλκηστη Μαραγκουδάκη και τον Τζώνη Καλημέρη στο πλευρό της, η τραγουδίστρια ετοιμάζει με χαρά τα καινούρια της βήματα στον χώρο της τηλεόρασης.

Η τραγουδίστρια που αποφάσισε να κάνει αλλαγή πλεύσης και να δώσει χώρο σε καινούρια δραστηριότητα, αυτή της παρουσιάσης, έχοντας δώσει ικανά δείγματα, θα βρεθεί σε δύο project. Στον ρόλο της παρουσιάστριας του X Factor, εγκαταλείποντας τη θέση του κριτή στον ΑΝΤ1, και σε μία ολοκαίνουρια εκπομπή με περιεχόμενο τα ταξίδια και τη γεύση.

Η Δέσποινα, που λατρεύει τη μαγειρική και δίνει συμβουλές, συνταγές και συνομιλεί με τους ακολούθους της στα social media για όσα δημιουργεί, αγαπάει και τα ταξίδια. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα συνδυάσει τα ταξίδια σε όλη την Ελλάδα, δίνοντας πρωταρχικό ρόλο στη γευστική κουλτούρα του κάθε τόπου, και την ανάδειξη σημείων της χώρας μας.

thetoc.gr

Οι κατσίκες μπορούν να διακρίνουν τις διαφορετικές ανθρώπινες εκφράσεις και προτιμούν τα γελαστά πρόσωπα από τα θυμωμένα, αποκαλύπτει έρευνα τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Σχετικά με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης απάντησε ότι η διαδικασία, η οποία αποτελείται από δύο φάσεις (η πρώτη είναι τον Ιούλιο και η δεύτερη τον Σεπτέμβριο), δεν έχει τελειώσει.