Παρουσιάστρια με 2 εκπομπές η Βανδή- Υπέγραψε στο Epsilon

2018-06-26

Χθες αργά το μεσημέρι, η Δέσποινα Βανδή έβαλε την υπογραφή της στο διπλό συμβόλαιο που της είχαν ετοιμάσει οι ιθύνοντες του Espilon. Με την Άλκηστη Μαραγκουδάκη και τον Τζώνη Καλημέρη στο πλευρό της, η τραγουδίστρια ετοιμάζει με χαρά τα καινούρια της βήματα στον χώρο της τηλεόρασης.

Η τραγουδίστρια που αποφάσισε να κάνει αλλαγή πλεύσης και να δώσει χώρο σε καινούρια δραστηριότητα, αυτή της παρουσιάσης, έχοντας δώσει ικανά δείγματα, θα βρεθεί σε δύο project. Στον ρόλο της παρουσιάστριας του X Factor, εγκαταλείποντας τη θέση του κριτή στον ΑΝΤ1, και σε μία ολοκαίνουρια εκπομπή με περιεχόμενο τα ταξίδια και τη γεύση.

Η Δέσποινα, που λατρεύει τη μαγειρική και δίνει συμβουλές, συνταγές και συνομιλεί με τους ακολούθους της στα social media για όσα δημιουργεί, αγαπάει και τα ταξίδια. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα συνδυάσει τα ταξίδια σε όλη την Ελλάδα, δίνοντας πρωταρχικό ρόλο στη γευστική κουλτούρα του κάθε τόπου, και την ανάδειξη σημείων της χώρας μας.

thetoc.gr

Σημαντικά νέα μας έρχονται από το πρόσφατο συνέδριο του Ευρωπαϊκού Τμήματος της Διεθνούς Ομοσπονδίας για τη Χειρουργική της Παχυσαρκίας και Μεταβολικών Νόσων αναφορικά με την αντιμετώπιση της παχυσαρκίας και των συνοδών νοσημάτων αυτής.

Συμβουλές προς τους πολίτες-χρήστες του Διαδικτύου ώστε να αποφύγουν εξαπάτησή τους κατά τη διαδικασία ηλεκτρονικών συναλλαγών, όπως κρατήσεις ακτοπλοϊκών ή αεροπορικών εισιτηρίων, ξενοδοχείων κι ενοικιάσεις οχημάτων, κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών, δίνει η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας.

Την Παρασκευή 20 Ιουλίου είναι η τελευταία ημέρα ισχύος του μέτρου της εκ περιτροπής κυκλοφορίας των οχημάτων (μονά-ζυγά) για την περίοδο 2017-2018, στην περιοχή του Μικρού Δακτυλίου (Αλεξάνδρας - Ζαχάρωφ - Μεσογείων - Φειδιππίδου - Μιχαλακοπούλου - Σπ. Μερκούρη - Βρυάξιδος - Υμηττού - Ηλ. Ηλιού - Αμβρ. Φραντζή - Λ. Συγγρού - Χαμοστέρνας - Πειραιώς...