Παράταση για το χάρτινο εισιτήριο ζητούν οι εργαζόμενοι της ΣΤΑΣΥ

2017-10-26

Παράταση του χρόνου της παράλληλης χρήσης χάρτινου και ηλεκτρονικού εισιτήριου ζητεί από το υπουργείο Μεταφορών και τον ΟΑΣΑ το σωματείο εργαζομένων της ΣΤΑΣΥ, λόγω της ταλαιπωρίας των επιβατών για την προμήθεια ηλεκτρονικών καρτών.

Μεταξύ άλλων αναφέρει ότι στις περισσότερες περιπτώσεις η αναμονή ξεπερνά τις πέντε ώρες, ενώ εκτιμά ότι τις επόμενες ημέρες που πλησιάζει η μέρα αποκλειστικής χρήσης της ηλεκτρονικής κάρτας, η αναμονή θα αυξηθεί πολύ περισσότερο.

Σύμφωνα με το σωματείο, οι φάκελοι που κατατέθηκαν από τους επιβάτες για την έκδοση προσωποποιημένης κάρτας ανέρχονται σε 11.000 και τώρα έχει ξεκινήσει η αποστολή από τα ΕΛΤΑ των πρώτων φακέλων, που είναι μόλις 1.200.

«Σε πέντε ημέρες θα αποσταλούν 9.800 φάκελοι;», διερωτούνται οι εργαζόμενοι της ΣΤΑΣΥ και συμπεραίνουν: «Έτσι την 1η Νοεμβρίου οι περισσότεροι επιβάτες που κατέθεσαν φάκελο δεν θα έχουν στα χέρια τους καμία κάρτα».

Ακόμη, διερωτούνται πώς θα μετακινούνται οι επιβάτες που δεν θα προλάβουν να βγάλουν ηλεκτρονική κάρτα στις επόμενες πέντε ημέρες και όσοι δεν θα έχουν παραλάβει ταχυδρομικώς το φάκελο.

naftemporiki.gr

Δείτε ακόμα:

Το «Κάτω από τ΄ αστέρια» είναι ένα πρόγραμμα της Άλκηστης Πρωτοψάλτη που εκτός από τα αγαπημένα μας τραγούδια θα ακούσουμε και τις πιο ροκ της επιτυχίες που αγαπάει η ίδια.

Ένας ασύλητος θαλαμοειδής τάφος, όπου μεταξύ άλλων περιείχε μια λάρνακα με πολύ καλά σωζόμενο σκελετό ενήλικου ατόμου σε συνεσταλμένη στάση, καθώς και αγγεία σε άριστη κατάσταση διατήρησης, ήρθε στην επιφάνεια κατά τις ανασκαφικές εργασίες στην περιοχή της Ιεράπετρας από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Λασιθίου.

Το Εθνικό Θέατρο θα παρουσιάσει την Αριστοφανική κωμωδία «Πλούτος» για τρεις μοναδικές παραστάσεις στην Αθήνα. Πρόκειται για μια συμπαραγωγή του Εθνικού Θεάτρου με το Εθνικό Θέατρο της Σερβίας, όπου τη διασκευή -σκηνοθεσία υπογράφει ο Nikita Milivojevic.

Οι κατσίκες μπορούν να διακρίνουν τις διαφορετικές ανθρώπινες εκφράσεις και προτιμούν τα γελαστά πρόσωπα από τα θυμωμένα, αποκαλύπτει έρευνα τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Σχετικά με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης απάντησε ότι η διαδικασία, η οποία αποτελείται από δύο φάσεις (η πρώτη είναι τον Ιούλιο και η δεύτερη τον Σεπτέμβριο), δεν έχει τελειώσει.