Παράταση για το χάρτινο εισιτήριο ζητούν οι εργαζόμενοι της ΣΤΑΣΥ

2017-10-26

Παράταση του χρόνου της παράλληλης χρήσης χάρτινου και ηλεκτρονικού εισιτήριου ζητεί από το υπουργείο Μεταφορών και τον ΟΑΣΑ το σωματείο εργαζομένων της ΣΤΑΣΥ, λόγω της ταλαιπωρίας των επιβατών για την προμήθεια ηλεκτρονικών καρτών.

Μεταξύ άλλων αναφέρει ότι στις περισσότερες περιπτώσεις η αναμονή ξεπερνά τις πέντε ώρες, ενώ εκτιμά ότι τις επόμενες ημέρες που πλησιάζει η μέρα αποκλειστικής χρήσης της ηλεκτρονικής κάρτας, η αναμονή θα αυξηθεί πολύ περισσότερο.

Σύμφωνα με το σωματείο, οι φάκελοι που κατατέθηκαν από τους επιβάτες για την έκδοση προσωποποιημένης κάρτας ανέρχονται σε 11.000 και τώρα έχει ξεκινήσει η αποστολή από τα ΕΛΤΑ των πρώτων φακέλων, που είναι μόλις 1.200.

«Σε πέντε ημέρες θα αποσταλούν 9.800 φάκελοι;», διερωτούνται οι εργαζόμενοι της ΣΤΑΣΥ και συμπεραίνουν: «Έτσι την 1η Νοεμβρίου οι περισσότεροι επιβάτες που κατέθεσαν φάκελο δεν θα έχουν στα χέρια τους καμία κάρτα».

Ακόμη, διερωτούνται πώς θα μετακινούνται οι επιβάτες που δεν θα προλάβουν να βγάλουν ηλεκτρονική κάρτα στις επόμενες πέντε ημέρες και όσοι δεν θα έχουν παραλάβει ταχυδρομικώς το φάκελο.

naftemporiki.gr

Δείτε ακόμα:

Το Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο προσκαλεί το κοινό σε μία ενδιαφέρουσα εκδήλωση με δωρεάν είσοδο. Στον τεράστιο θόλο του Πλανηταρίου θα προβληθεί «To φάντασμα του Σύμπαντος: Το κυνήγι της σκοτεινής ύλης», μία εντυπωσιακή ψηφιακή παράσταση που επιχειρεί κάτι εξαιρετικά δύσκολο: να «οπτικοποιήσει» την σκοτεινή ύλη, που είναι αόρατη και έχει ανιχνευτεί μόνο...

Ένα παραδοσιακό καφενείο αναβιώνει σε έναν υπέροχο χώρο, με ατού την εκπληκτική θέα που απλώνεται μπροστά του. Αυτό είναι το Καφενείον Ακροπόλεως στον πεζόδρομο της Αποστόλου Παύλου, στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, που από τον Δεκέμβριο του 2017 έχει καταφέρει να κάνει τη διαφορά στην περιοχή.

Το Άλσος Παγκρατίου, με ανανεωμένο πολιτιστικό και αθλητικό προφίλ, αποτελεί νέο πυλώνα του προγράμματος «Ζήσε τον Κήπο και τα Πάρκα Αλλιώς», που πραγματοποιεί ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας δήμου Αθηναίων με ελεύθερη συμμετοχή για όλους και υποδέχεται, από 18 έως 24 Ιουνίου, μικρούς και μεγάλους που επιθυμούν να ζήσουν μία...