Παράταση για το χάρτινο εισιτήριο ζητούν οι εργαζόμενοι της ΣΤΑΣΥ

2017-10-26

Παράταση του χρόνου της παράλληλης χρήσης χάρτινου και ηλεκτρονικού εισιτήριου ζητεί από το υπουργείο Μεταφορών και τον ΟΑΣΑ το σωματείο εργαζομένων της ΣΤΑΣΥ, λόγω της ταλαιπωρίας των επιβατών για την προμήθεια ηλεκτρονικών καρτών.

Μεταξύ άλλων αναφέρει ότι στις περισσότερες περιπτώσεις η αναμονή ξεπερνά τις πέντε ώρες, ενώ εκτιμά ότι τις επόμενες ημέρες που πλησιάζει η μέρα αποκλειστικής χρήσης της ηλεκτρονικής κάρτας, η αναμονή θα αυξηθεί πολύ περισσότερο.

Σύμφωνα με το σωματείο, οι φάκελοι που κατατέθηκαν από τους επιβάτες για την έκδοση προσωποποιημένης κάρτας ανέρχονται σε 11.000 και τώρα έχει ξεκινήσει η αποστολή από τα ΕΛΤΑ των πρώτων φακέλων, που είναι μόλις 1.200.

«Σε πέντε ημέρες θα αποσταλούν 9.800 φάκελοι;», διερωτούνται οι εργαζόμενοι της ΣΤΑΣΥ και συμπεραίνουν: «Έτσι την 1η Νοεμβρίου οι περισσότεροι επιβάτες που κατέθεσαν φάκελο δεν θα έχουν στα χέρια τους καμία κάρτα».

Ακόμη, διερωτούνται πώς θα μετακινούνται οι επιβάτες που δεν θα προλάβουν να βγάλουν ηλεκτρονική κάρτα στις επόμενες πέντε ημέρες και όσοι δεν θα έχουν παραλάβει ταχυδρομικώς το φάκελο.

naftemporiki.gr

Δείτε ακόμα:

Η «Ταράτσα του Φοίβου», το αγαπημένο «χειροποίητο» πολυθέαμα του Φοίβου Δεληβοριά, κλείνει την δεύτερη χρονιά του, με ένα Σεπτέμβρη πλούσιο και γεμάτο φωνές φίλων.

Ένα αντυπωσιακό κέρινο ομοίωμα του Μίκη Θεοδωράκη ολοκληρώθηκε τον Αύγουστο του 2018 από τον Θεόδωρο Κοκκινίδη για το Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων στην Καβάλα και τον αποτυπώνει μεταξύ 50 με 55 ετών.

Τη δυνατότητα να επισκεφθούν 27 φάρους στην ελληνική επικράτεια θα έχουν οι πολίτες την Κυριακή 19 Αυγούστου, με την ευκαιρία του εορτασμού της παγκόσμιας ημέρας φάρων.