Παππάς: Στόχος μας η δίκαιη ψηφιακή ανάπτυξη

2017-12-01

Διάλεξη στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης έδωσε χθες ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς στην οποία μίλησε για τα nga (νέο Δίκτυο Πρόσβασης Νέας Γενιάς - New Generation Access) και την επίδραση τους στην ελληνική οικονομία.

Σύμφωνα με ανάρτηση του υπουργού στο twitter «οι νέες τεχνολογίες δεν είναι στο εργαστήριο αλλά έξω από αυτό. Έχουμε τον τρόπο, μας λείπει η ενημέρωση. Δικός μας στόχος η διάχυση των τεχνολογιών στην καθημερινή ζωή. Ο τρόπος με τον οποίο θα αναπτύξουμε τα νέα δίκτυα θα βάλει το αποτύπωμα για το τί κοινωνία θέλουμε καθώς βγαίνουμε από την κρίση. Στόχος μας η δίκαιη ψηφιακή ανάπτυξη», ανέφερε ο κ. Παππάς μιλώντας στους φοιτητές του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, μετά από πρόσκληση του καθηγητή Δ Χιόνη. 

Ο κ Παππάς είχε επίσης σύσκεψη με τον πρόεδρο του Περιφερειακού Γραφείου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας στη Θράκη, Μενέλαο Μαλτέζο, και μέλη της διοίκησης, με την παρουσία του προέδρου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, Κωνσταντίνου Κόλλια. Στην συνάντηση συζητήθηκαν θέματα ψηφιακής οικονομίας και ευρυζωνικότητας .

πηγη:ΑΠΕ

Οι κατσίκες μπορούν να διακρίνουν τις διαφορετικές ανθρώπινες εκφράσεις και προτιμούν τα γελαστά πρόσωπα από τα θυμωμένα, αποκαλύπτει έρευνα τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Σχετικά με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης απάντησε ότι η διαδικασία, η οποία αποτελείται από δύο φάσεις (η πρώτη είναι τον Ιούλιο και η δεύτερη τον Σεπτέμβριο), δεν έχει τελειώσει.