Παναθηναϊκός: Πρόταση Πιεμπονγκσάντ σε Καραγκούνη!

2018-06-05

Ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ θέλει την επιστροφή του Γιώργου Καραγκούνη στον Παναθηναϊκό. Ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας έκανε κρούση στον παλαίμαχο άσο, ώστε να αναλάβει υψηλό πόστο στην "πράσινη" ΠΑΕ.

Ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ επικοινώνησε με τον Γιώργο Καραγκούνη και του εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό. Ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας πρότεινε στον παλαίμαχο άσο να αναλάβει υψηλό πόστο στην «πράσινη» ΠΑΕ.

Η πρώτη αντίδραση του Καραγκούνη κι οι σχέσεις του με τον Νταμπίζα

Ο Καραγκούνης άκουσε την πρόταση του Πιεμπονγκσάντ, με τον Ταϊλανδό να περιμένει την απάντηση του. Ο «τυπάρας» δεν μοιάζει τόσο θετικός να εμπλακεί με τη Superleague, ωστόσο οι εξαιρετικές σχέσεις που διατηρεί με τον Νίκο Νταμπίζα ίσως παίξουν ρόλο, ώστε να πει τελικά το «ναι».

newsit.gr

Οι κατσίκες μπορούν να διακρίνουν τις διαφορετικές ανθρώπινες εκφράσεις και προτιμούν τα γελαστά πρόσωπα από τα θυμωμένα, αποκαλύπτει έρευνα τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Σχετικά με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης απάντησε ότι η διαδικασία, η οποία αποτελείται από δύο φάσεις (η πρώτη είναι τον Ιούλιο και η δεύτερη τον Σεπτέμβριο), δεν έχει τελειώσει.

Αύξηση των τιμών σε τσάντες και σχολικά είδη από χρόνο σε χρόνο, τόσο στην Ελλάδα όσο και σε άλλες 36 χώρες, διαπιστώνει έρευνα της picodi.com, που δείχνει ότι το κόστος για τον Έλληνα γονιό είναι σχετικά υψηλό, ως ποσοστό του μέσου μηνιαίου μισθού του