Παναθηναϊκός: Πρόταση Πιεμπονγκσάντ σε Καραγκούνη!

2018-06-05

Ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ θέλει την επιστροφή του Γιώργου Καραγκούνη στον Παναθηναϊκό. Ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας έκανε κρούση στον παλαίμαχο άσο, ώστε να αναλάβει υψηλό πόστο στην "πράσινη" ΠΑΕ.

Ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ επικοινώνησε με τον Γιώργο Καραγκούνη και του εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό. Ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας πρότεινε στον παλαίμαχο άσο να αναλάβει υψηλό πόστο στην «πράσινη» ΠΑΕ.

Η πρώτη αντίδραση του Καραγκούνη κι οι σχέσεις του με τον Νταμπίζα

Ο Καραγκούνης άκουσε την πρόταση του Πιεμπονγκσάντ, με τον Ταϊλανδό να περιμένει την απάντηση του. Ο «τυπάρας» δεν μοιάζει τόσο θετικός να εμπλακεί με τη Superleague, ωστόσο οι εξαιρετικές σχέσεις που διατηρεί με τον Νίκο Νταμπίζα ίσως παίξουν ρόλο, ώστε να πει τελικά το «ναι».

newsit.gr

Η 26χρονη, απόφοιτος οικονομικού Πανεπιστημίου στην Κωνσταντινούπολη, Σου Αϊχάν, αποφάσισε ότι είναι αρκετά έξυπνη και επίσης αρκετά διαβασμένη, ώστε να διεκδικήσει χρήματα στην τουρκική έκδοση του παιχνιδιού «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;»

Το αυτοκίνητό μας είναι γεμάτο κάμερες, αισθητήρες και ραντάρ. Δεν μπορούμε να τα δούμε, αλλά είναι πάντα ενεργά όποτε οδηγούμε. Παρόλο που αυτά τα βοηθήματα δεν μας εμποδίζουν να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή στο δρόμο, προσφέρουν σημαντική ασφάλεια και άνεση στις ημερήσιες μετακινήσεις μας.

Οι Έλληνες διεθνείς επικράτησαν της Σερβίας με 9-8 και προκρίθηκαν στον κυριακάτικο τελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος πόλο που γίνεται στο Σομπατέλι, ανεβάζοντας την αγωνία και στέλνοντας στο κόκκινο τις ελπίδες για νίκη.

Είναι γνωστό ότι η Αθήνα έχει το δικό της μικροκλίμα. Όντας ερωτευμένη με το τσιμέντο, κάθε καλοκαίρι βράζει από τη ζέστη και τον σκληρό ήλιο, ενώ το βράδυ αντανακλά τη θέρμη στις γυμνές από πράσινο ταράτσες και τους δρόμους.