Παναθηναϊκός: Ο Γ. Αλαφούζος θα καλύψει προσωπικά την αύξηση Μ.Κ. κατά 20 εκ. ευρώ

2018-07-06

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, ενημέρωσε με γραπτή δήλωση ότι θα καλύψει ο ίδιος την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατά 20 εκτ. ευρώ στη γενική συνέλευση της Παρασκευής.

Έως το βράδυ της Πέμπτης οι διαρροές έκαναν λόγο ακόμη και για ματαίωση της Γ.Σ. επειδή ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ δεν προτίθεται να επενδύσει, τουλάχιστον έως ότου επικυρωθεί και τυπικά η συμφωνία.

Ο κ. Αλαφούζος υπογράμμισε ότι θα στηρίξει με όλες τις δυνάμεις του τη μετάβαση στη νέα εποχή, κάτι που ερμηνεύεται ότι οι συζητήσεις με τον Ταϊλανδό επιχειρηματία θα συνεχισούν, ενώ τόνισε ότι έχει διαθέσει πάνω από 50 εκ. ευρώ από την προσωπική περιουσία του από το 2012 κι ένθεν για τον Παναθηναϊκό.

«Αύριο στην Γενική Συνέλευση του Παναθηναϊκού ο κ. Αλαφούζος θα ανακοινώσει τη δέσμευσή του να καλύψει και την νέα αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, με το ποσόν των €20εκ, στην κατεύθυνση ολοκλήρωσης της συμφωνίας», αναφέρεται -μεταξύ άλλων- στη δήλωση.

«Στα επόμενα βήματα περιλαμβάνονται οι απαραίτητες και προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες που θα οδηγήσουν στην μεταβίβαση, ώστε όλα να γίνουν εντός του χρονικού πλαισίου πριν από την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου», προστίθεται.

Και καταλήγει: «Η αλήθεια θα απαντά πάντα σε αυτούς που μοναδική τους προσφορά είναι ο αρνητισμός και τα μεγάλα λόγια χωρίς να βάζουν το χέρι στην τσέπη».

naftemporiki.gr

Σημαντικά νέα μας έρχονται από το πρόσφατο συνέδριο του Ευρωπαϊκού Τμήματος της Διεθνούς Ομοσπονδίας για τη Χειρουργική της Παχυσαρκίας και Μεταβολικών Νόσων αναφορικά με την αντιμετώπιση της παχυσαρκίας και των συνοδών νοσημάτων αυτής.

Συμβουλές προς τους πολίτες-χρήστες του Διαδικτύου ώστε να αποφύγουν εξαπάτησή τους κατά τη διαδικασία ηλεκτρονικών συναλλαγών, όπως κρατήσεις ακτοπλοϊκών ή αεροπορικών εισιτηρίων, ξενοδοχείων κι ενοικιάσεις οχημάτων, κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών, δίνει η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας.