Πάμε ρεβεγιόν!

2017-12-20

Σας παρουσιάζουμε τις προτάσεις μας για το εορταστικό ρεβεγιόν σας! Σημειώστε ότι πλησιάζοντας στα Χριστούγεννα θα δημοσιεύσουμε και άλλες προτάσεις! Σας ευχόμαστε Καλές Γιορτές!

Ζάχαρη & Αλάτι

Ανηφορίζοντας από τη Βασιλίσσης Σοφίας τη Γενναδίου, λίγο πιο πάνω από την Ιερά Μονή Πετράκη, συναντάμε το εστιατόριο Ζάχαρη & Αλάτι. Στεγάζεται σε ένα μοναδικής ομορφιάς αρχοντικό της Αθήνας του περασμένου αιώνα, μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον στην πλαγιά του Λυκαβηττού, με μια αυλή γεμάτη βουκαμβίλιες. 

Δείτε το μενού!

Αναπήρων Πολέμου 22 Λυκαβηττός-Κολωνάκι 11521 τηλέφωνο 2103801253 welcome@zaxarialati.gr - Daily 19:00-02:00 - www.zaxarialati.gr


Ενθύμιον

Αγίας Λαύρας 56, Α. Πατήσια, Αθήνα,
Τηλ. 2102022256 

Το "Ενθύμιον" είναι ένας μικρός, ζεστός και φιλόξενος χώρος, φτιαγμένος με πολλή αγάπη, που στεγάζεται σ' ένα παλιό νεοκλασσικό σπίτι. Από το 1995 που ξεκινήσαμε μέχρι σήμερα, φροντίζουμε να σας προσφέρουμε ποιότητα στο πιάτο και τη μουσική.

Από τις πρώτες χειμωνιάτικες βραδιές ως το τέλος της άνοιξης, σας συντροφεύουν σχεδόν καθημερινά οι μελωδίες του πιάνου, της κιθάρας, του σαξόφωνου... Στις μουσικές μας παραστάσεις εμφανίζονται αξιόλογοι και σημαντικοί καλλιτέχνες που σας αφήνουν μια ξεχωριστή ανάμνηση από το "Ενθύμιον".

Η παραμονή των Χριστουγέννων είναι μια βραδιά "οικογενειακή" ή με πολύ καλούς φίλους...

Ο Μάνος Νικήτογλου με την Διαμάντη Δαγιάση στο τραγούδι και τον Γιώργο Σαλβάνο στο πιάνο, θα σας δώσουν όλη αυτή την σπιτική ατμόσφαιρα με τραγούδια επιλεγμένα απο το ποιοτικό ελληνικό ρεπερτόριο

Ημερομηνία: 24 Δεκεμβρίου 2017

Ώρα Έναρξης: 10:00 μ.μ.

Τιμή κατ' άτομο 45 €

Στην τιμή περιλαμβάνεται η μουσική και δεν περιλαμβάνονται τα ποτά.

Ρεβεγιόν Παραμονής Χριστουγέννων