Παίρνει έως 220 συμβασιούχους η ΕΡΤ

2017-09-29

Ξεκίνησε και ο διαγωνισμός για την πρόσληψη έως και 220 συμβασιούχων στην ΕΡΤ. Η διαδικασία είχε κολλήσει και εξαιτίας των απόψεων που υπήρχαν εσωτερικά στην ΕΡΤ για τη λειτουργία της ΕΡΤ μέσω εργολάβων. 

Με την ανάληψη των καθηκόντων του διευθύνοντος συμβούλου από τον Βασίλη Κωστόπουλο ο διαγωνισμός έγινε ξανά προτεραιότητα και αναμένεται να τεθεί υπ' όψιν των υπουργών Όλγας Γεροβασίλη και Ευκλείδη Τσακαλώτου για να τον εγκρίνουν και να τον υπογράψουν. Οι ειδικότητες που θα ζητηθούν είναι αντικείμενο συζήτησης εντός ΕΡΤ, καθώς η λίστα που είχε συνταχθεί με τις θέσεις που θα προκηρύσσονταν ήταν εκτός πραγματικότητας. Για παράδειγμα, είχαν κοπεί οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί και οι δημοσιογράφοι ραδιοφώνου, ενώ υπάρχουν ανάγκες στους ραδιοφωνικούς σταθμούς της ΕΡΤ. Συμπτωματικά, πάντως, προηγουμένως είχε δημοσιευτεί πρόσκληση ενδιαφέροντος για εργολαβικές εταιρείες... 

typologies.gr

Με αφετηρία το πρώτο κεφάλαιο της έκθεσης [α]γνωστοι προορισμοί που πραγματοποιήθηκε στην πρώην οικία Ζαρίφη του 1924 στην Κυψέλη (Σεπτέμβριος - Οκτώβριος 2017), ο επιμελητής δρ Κώστας Πράπογλου ενεργοποιεί με το δεύτερο κεφάλαιο της έκθεσης ένα από τα σημαντικότερα ιστορικά κτίρια της περιοχής που η πορεία του χαράχτηκε παράλληλα με αυτήν των...

Μετά και την προκήρυξη του διαγωνισμού για τις Πρόδρομες εργασίες της κατασκευής της Νέας Γραμμής 4 του Μετρό της Αθήνας, το σύνολο του έργου ενεργοποιήθηκε. Τώρα περιμένουμε την έναρξη της Β`φάσης του κατασκευαστικού αντικειμένου που σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ypodomes.com θα βγει στον αέρα τις αμέσως επόμενες εβδομάδες.

Μόλις 10 μέρες έμειναν για την πιο διασκεδαστική και δροσιστική εμπειρία του καλοκαιριού! Το Colour Day Festival επιστρέφει φέτος για 4η συνεχή χρονιά στο ΟΑΚΑ πιο ανανεωμένο από ποτέ το Σάββατο 30 Ιουνίου και την Κυριακή 1η Ιουλίου.

Με δυνατές «υπογραφές» εξαιρετικών συνεργατών προετοιμάζεται η μουσική παράσταση που θα είναι εμπνευσμένη από τη μουσική του Μάικλ Τζάκσον και θα ανέβει στο Μπρόντγουεϊ από το Κτήμα του Μάικλ Τζάκσον και την εταιρεία παραγωγής Columbia Live Stage.