Παίρνει έως 220 συμβασιούχους η ΕΡΤ

2017-09-29

Ξεκίνησε και ο διαγωνισμός για την πρόσληψη έως και 220 συμβασιούχων στην ΕΡΤ. Η διαδικασία είχε κολλήσει και εξαιτίας των απόψεων που υπήρχαν εσωτερικά στην ΕΡΤ για τη λειτουργία της ΕΡΤ μέσω εργολάβων. 

Με την ανάληψη των καθηκόντων του διευθύνοντος συμβούλου από τον Βασίλη Κωστόπουλο ο διαγωνισμός έγινε ξανά προτεραιότητα και αναμένεται να τεθεί υπ' όψιν των υπουργών Όλγας Γεροβασίλη και Ευκλείδη Τσακαλώτου για να τον εγκρίνουν και να τον υπογράψουν. Οι ειδικότητες που θα ζητηθούν είναι αντικείμενο συζήτησης εντός ΕΡΤ, καθώς η λίστα που είχε συνταχθεί με τις θέσεις που θα προκηρύσσονταν ήταν εκτός πραγματικότητας. Για παράδειγμα, είχαν κοπεί οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί και οι δημοσιογράφοι ραδιοφώνου, ενώ υπάρχουν ανάγκες στους ραδιοφωνικούς σταθμούς της ΕΡΤ. Συμπτωματικά, πάντως, προηγουμένως είχε δημοσιευτεί πρόσκληση ενδιαφέροντος για εργολαβικές εταιρείες... 

typologies.gr

Τη δυνατότητα να επισκεφθούν 27 φάρους στην ελληνική επικράτεια θα έχουν οι πολίτες την Κυριακή 19 Αυγούστου, με την ευκαιρία του εορτασμού της παγκόσμιας ημέρας φάρων.