Όταν τα θρυλικά, ελληνικής κατασκευής αυτοκίνητα, Pony έκαναν «παρέλαση» στη Θεσσαλονίκη (φωτό)

2017-10-09

Κι όμως η φωτογραφία δεν είναι ιδιαίτερα παλιά ξυπνά ωστόσο ευχάριστες αναμνήσεις στους κατοίκους της Θεσσαλονίκης καθώς αποτυπώνει μια εποχή που...

η πόλη παρήγαγε τα πάντα καθώς είχε ως και αυτοκίνητα ελληνκής κατασκευής τα θρυλικά "Πόνι" και η οικονομία ανθούσε. 

Η φωτογραφία δημοσιεύται στην ομάδα "Παλιές φωτογραφίες της Θεσσαλονίκης" στο Facebook και απεικονίζει την παρέλαση των αυτοκινήτων Πόνι στην οδό Β.Όλγας με κατεύθυνση το λιμάνι της Θεσσαλονίκης προκειμένου να φορτωθούν σε καράβι για μια μεγάλη παραγγελία. 

Είναι από το 1985. 

seleo.gr

Με αφετηρία το πρώτο κεφάλαιο της έκθεσης [α]γνωστοι προορισμοί που πραγματοποιήθηκε στην πρώην οικία Ζαρίφη του 1924 στην Κυψέλη (Σεπτέμβριος - Οκτώβριος 2017), ο επιμελητής δρ Κώστας Πράπογλου ενεργοποιεί με το δεύτερο κεφάλαιο της έκθεσης ένα από τα σημαντικότερα ιστορικά κτίρια της περιοχής που η πορεία του χαράχτηκε παράλληλα με αυτήν των...

Μετά και την προκήρυξη του διαγωνισμού για τις Πρόδρομες εργασίες της κατασκευής της Νέας Γραμμής 4 του Μετρό της Αθήνας, το σύνολο του έργου ενεργοποιήθηκε. Τώρα περιμένουμε την έναρξη της Β`φάσης του κατασκευαστικού αντικειμένου που σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ypodomes.com θα βγει στον αέρα τις αμέσως επόμενες εβδομάδες.

Μόλις 10 μέρες έμειναν για την πιο διασκεδαστική και δροσιστική εμπειρία του καλοκαιριού! Το Colour Day Festival επιστρέφει φέτος για 4η συνεχή χρονιά στο ΟΑΚΑ πιο ανανεωμένο από ποτέ το Σάββατο 30 Ιουνίου και την Κυριακή 1η Ιουλίου.

Με δυνατές «υπογραφές» εξαιρετικών συνεργατών προετοιμάζεται η μουσική παράσταση που θα είναι εμπνευσμένη από τη μουσική του Μάικλ Τζάκσον και θα ανέβει στο Μπρόντγουεϊ από το Κτήμα του Μάικλ Τζάκσον και την εταιρεία παραγωγής Columbia Live Stage.