Όταν τα θρυλικά, ελληνικής κατασκευής αυτοκίνητα, Pony έκαναν «παρέλαση» στη Θεσσαλονίκη (φωτό)

2017-10-09

Κι όμως η φωτογραφία δεν είναι ιδιαίτερα παλιά ξυπνά ωστόσο ευχάριστες αναμνήσεις στους κατοίκους της Θεσσαλονίκης καθώς αποτυπώνει μια εποχή που...

η πόλη παρήγαγε τα πάντα καθώς είχε ως και αυτοκίνητα ελληνκής κατασκευής τα θρυλικά "Πόνι" και η οικονομία ανθούσε. 

Η φωτογραφία δημοσιεύται στην ομάδα "Παλιές φωτογραφίες της Θεσσαλονίκης" στο Facebook και απεικονίζει την παρέλαση των αυτοκινήτων Πόνι στην οδό Β.Όλγας με κατεύθυνση το λιμάνι της Θεσσαλονίκης προκειμένου να φορτωθούν σε καράβι για μια μεγάλη παραγγελία. 

Είναι από το 1985. 

seleo.gr

Οι κατσίκες μπορούν να διακρίνουν τις διαφορετικές ανθρώπινες εκφράσεις και προτιμούν τα γελαστά πρόσωπα από τα θυμωμένα, αποκαλύπτει έρευνα τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Σχετικά με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης απάντησε ότι η διαδικασία, η οποία αποτελείται από δύο φάσεις (η πρώτη είναι τον Ιούλιο και η δεύτερη τον Σεπτέμβριο), δεν έχει τελειώσει.

Αύξηση των τιμών σε τσάντες και σχολικά είδη από χρόνο σε χρόνο, τόσο στην Ελλάδα όσο και σε άλλες 36 χώρες, διαπιστώνει έρευνα της picodi.com, που δείχνει ότι το κόστος για τον Έλληνα γονιό είναι σχετικά υψηλό, ως ποσοστό του μέσου μηνιαίου μισθού του