Όταν τα Ηλύσια Πεδία μεταμορφώθηκαν σε θερινό σινεμά για ένα βράδυ

2018-07-03

Την περασμένη Κυριακή, 1.700 τυχεροί θεατές έζησαν το όνειρο κάθε σινεφίλ στην καρδιά του Παρισιού. Ο διασημότερος δρόμος της γαλλικής πρωτεύουσας, τα Ηλύσια Πεδία, μετατράπηκε για ένα βράδυ σε ένα τεράστιο θερινό σινεμά.

Το κοινό απόλαυσε τη γαλλική κωμωδία Les Visiteurs, παρουσία ενός εκ των πρωταγωνιστών της, του Ζαν Ρενό, σε μια γιγαντοοθόνη τοποθετημένη σε απόσταση εκατό μέτρων από την Αψίδα του Θριάμβου.

H συγκεκριμένη κίνηση, ήταν μια πρωτοβουλία της Επιτροπής Ηλύσιων Πεδίων, στην οποία μετέχουν 180 επιχειρήσεις της Λεωφόρου, καθώς και του Δήμου Παρισίων και του Εθνικού Κέντρου Κινηματογράφου της Γαλλίας. 

Η τοποθέτηση της 6 τόνων γιγαντοοθόνης έγινε με τη βοήθεια ενός γερανού, που τη σήκωσε 30 μέτρα πάνω από το έδαφος.

Οι τυχεροί θεατές επιλέχθηκαν μεταξύ 16.000 ατόμων που ψήφισαν για το ποια ταινία επιθυμούσαν να προβληθεί ενώ τον αριθμό τους (1.700) καθόρισαν τα μέτρα ασφαλείας.

womantoc.gr

Σημαντικά νέα μας έρχονται από το πρόσφατο συνέδριο του Ευρωπαϊκού Τμήματος της Διεθνούς Ομοσπονδίας για τη Χειρουργική της Παχυσαρκίας και Μεταβολικών Νόσων αναφορικά με την αντιμετώπιση της παχυσαρκίας και των συνοδών νοσημάτων αυτής.

Συμβουλές προς τους πολίτες-χρήστες του Διαδικτύου ώστε να αποφύγουν εξαπάτησή τους κατά τη διαδικασία ηλεκτρονικών συναλλαγών, όπως κρατήσεις ακτοπλοϊκών ή αεροπορικών εισιτηρίων, ξενοδοχείων κι ενοικιάσεις οχημάτων, κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών, δίνει η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας.