Όταν η τηλεόραση μοίραζε εκατομμύρια! Ο πρώτος παίκτης που νίκησε το «τέρας» στο τηλεπαιχνίδι «Ποιος Θέλει Να Γίνει Εκατομμυριούχος»

2018-06-23

Το τηλεπαιχνίδι "Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος" έγραψε τη δική του ιστορία στην ελληνική τηλεόραση.

Το 1999 προβλήθηκε πρώτη φορά από το Mega με παρουσιαστή τον Σπύρο Παπαδόπουλου και σημείωσε απίστευτα νούμερα τηλεθέασης. Θεωρείται το δημοφιλέστερο τηλεπαιχνίδι που προβλήθηκε ποτέ στην τηλεόραση, το οποίο είχε ως έπαθλο το αστρονομικό ποσό των 50.000.000 δραχμών.

Ο παίκτης έπρεπε να απαντήσει σε μια ερώτηση έχοντας 4 επιλογές. Στη διάθεσή του είχε τρεις βοήθειες, το 50-50, τη βοήθεια του κοινού και του τηλεφώνου. Ενώ προχωρούσε το παιχνίδι οι ερωτήσεις γινόταν πιο δύσκολες και τα ποσά που κέρδιζε αυξάνονταν. Στην πρώτη σωστή ερώτηση ο παίκτης κέρδιζε 20 χιλιάδες δραχμές και όταν έφτανε στην 15η και τελευταία το ποσό είχε ανέβει στα 50 εκατομμύρια.

Το τηλεπαιχνίδι παρακολουθούσαν φανατικά χιλιάδες τηλεθεατές. 

Ο πρώτος που κατάφερε να νικήσει το "τέρας" και να κερδίσει το ποσό των 50 εκατομμυρίων ήταν ο Γιώργος Γεωργόπουλος. Το συγκεκριμένο επεισόδιο έσπασε κάθε ρεκόρ τηλεθέασης. Προβλήθηκε το 2001 και ο παίκτης κατάφερε να φτάσει μέχρι το τέλος. Η τελευταία ερώτηση που κλήθηκε να απαντήσει ήταν 

"Τι εικονίζεται πάνω στο οδικό σήμα, που ειδοποιεί για την ύπαρξη εστιατορίου;'

Ο παίκτης είχε τις εξής επιλογές:

  • Πιρούνι δίπλα σε μαχαίρι (Α)
  • Πιρούνι δίπλα σε κουτάλι (Β)
  • Πιρούνι-μαχαίρι χιαστί (Γ)
  • Πιρούνι-κουτάλι χιαστί (Δ)

Σωστή απάντηση ήτα η Δ και ο Γεωργόπουλος έφυγε από το πλατό πλουσιότερος κατά 50 εκατομμύρια δραχμές.

thecaller.gr

Μια απλή αλλαγή στα νύχια σας μπορεί να σας αλλάξει στη στιγμή τη διάθεση. Αυτός είναι ο λόγος που πολλές γυναίκες αγαπούν τόσο το μανικιούρ, το οποίο παράλληλα χαρίζει μια περιποιημένη και προσεγμένη εμφάνιση στην κάθε γυναίκα.

Μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο Journal of the Academy of Nutrition and Dietetics υποστηρίζει ότι αφού έχουμε πιει μια μικρή ποσότητα καφέ καταναλώνουμε 10% λιγότερη ποσότητα τροφής στο πρωινό μας γεύμα.