Ολοταχώς για ψήφιση το νομοσχέδιο για την ανάπλαση της Αθήνας

2018-05-03

Η Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου ενέκρινε το νομοσχέδιο για τη σύσταση φορέα ανάπλασης της Αθήνας. Το νομοσχέδιο εγκρίθηκε από την Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου με τη θετική ψήφο των κομμάτων της πλειοψηφίας.

Νέα Δημοκρατία, ΚΚΕ, Ένωση Κεντρώων, Ποτάμι και Χρυσή Αυγή καταψήφισαν ενώ η Δημοκρατική Συμπαράταξη δεν εκπροσωπήθηκε, καθώς ο ειδικός αγορητής Γιάννης Μανιάτηςαποχώρησε καταγγέλλοντας αργοπορία του υπουργού Μεταφορών, Χρήστου Σπίρτζη.

Κατά τη συνεδρίαση, ο Αλέκος Φλαμπουράρης υπεραμύνθηκε του νομοσχεδίου επισημαίνοντας ότι κύριο έργο της ανώνυμης εταιρείας που αναλαμβάνει την ανάπλαση της Αθήνας, είναι να «συντονίσει τα ασυντόνιστα», ενώ οι εισηγητές των κομμάτων επέμειναν ότι αφαιρούνται αρμοδιότητες της τοπικής αυτοδιοίκησης και «καπελώνεται» ο δήμος Αθηναίων.

«Υπήρχε ολοκληρωμένο σχέδιο αστικών παρεμβάσεων που υπεγράφη το 2014» ανέφερε η Ντόρα Μπακογιάννη, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι με αυτό το νομοσχέδιο και το αντίστοιχο για την απλή αναλογική, ετοιμάζει μια παρέμβαση για να διαλύσει την αυτοδιοίκηση και να την ελέγξει.

«Δεν υπάρχει καμία αρμοδιότητα που αφαιρείται από τον δήμο και πηγαίνει στη νέα αρχή» αντέτεινε ο κ. Σπίρτζης και κατηγόρησε την ΝΔ ότι επιμένει σε μια τακτική στρέβλωσης σε ο,τιδήποτε κάνει η κυβέρνηση.

ypodomes.com

Μια απλή αλλαγή στα νύχια σας μπορεί να σας αλλάξει στη στιγμή τη διάθεση. Αυτός είναι ο λόγος που πολλές γυναίκες αγαπούν τόσο το μανικιούρ, το οποίο παράλληλα χαρίζει μια περιποιημένη και προσεγμένη εμφάνιση στην κάθε γυναίκα.

Μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο Journal of the Academy of Nutrition and Dietetics υποστηρίζει ότι αφού έχουμε πιει μια μικρή ποσότητα καφέ καταναλώνουμε 10% λιγότερη ποσότητα τροφής στο πρωινό μας γεύμα.