Ολοκληρώθηκε η κατάθεση του συνδυασμού του Γρηγόρη Λέων

2023-09-02

Ως μία «σημαντική στιγμή» για τον ίδιο και τους συνεργάτες τους χαρακτήρισε ο υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Γρηγόρης Λέων την κατάθεση του συνδυασμού Λυκόβρυση – Πεύκη ΜΑΖΙ μέσω του ψηφιακού συστήματος του Υπουργείου Εσωτερικών.

Ο Γρηγόρης Λέων με ανάρτησή του στα social media η οποία συνοδευόταν και φωτογραφία ( λίγο πριν την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής διαδικασίας σημείωσε: « Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συνεργάτες μου που εργάστηκαν ΜΑΖΙ ώστε να είναι όλα στην εντέλεια. Μπήκαμε στην τελική ευθεία!».

Ολοκληρώνεται σε χρόνο ρεκόρ και μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου ένα από τα μεγαλύτερα και σημαντικότερα έργα του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, με την αναβάθμιση του δημοτικού οδοφωτισμού και την αντικατάσταση 4685 φωτιστικών σωμάτων, με λαμπτήρες τύπου led καθώς και 1786 βραχιόνων στήριξης φωτιστικών σωμάτων, σε κάθε γωνιά της πόλης, μετά την...

Με τον Γιώργο Καμίνη συναντήθηκε ο Κώστας Ζαχαριάδης. Τη συνάντηση ζήτησε ο υποψήφιος Δήμαρχος του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να ακούσει τις προτάσεις του Γιώργου Καμίνη αναφορικά με τα μεγάλα ζητήματα που αφορούν το παρόν και το μέλλον της πρωτεύουσας.