Οι «Δέκα Μικροί Μήτσοι» έχουν τρέιλερ και ξαναπάνε πλατεία (video)

2018-03-21

Η αυλαία για τους «Δέκα Μικρούς Μήτσους» του Λάκη Λαζόπουλου άνοιξε το 1992 στο MEGA και έπεσε το 2004. Δεκαεπτά χρόνια μετά επιστρέφουν στη μικρή οθόνη σε άλλη συχνότητα.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 24 Μαρτίου στις 21.00 και την Κυριακή 25 Μαρτίου στις 18.4 στο κανάλι του Ant1 θα προβληθούν τα best off των Μήτσων ενόψει της πρεμιέρας στις 31 Μαρτίου στις 21.00. Δείτε το τρέιλερ της επιστροφής. 

Με αφετηρία το πρώτο κεφάλαιο της έκθεσης [α]γνωστοι προορισμοί που πραγματοποιήθηκε στην πρώην οικία Ζαρίφη του 1924 στην Κυψέλη (Σεπτέμβριος - Οκτώβριος 2017), ο επιμελητής δρ Κώστας Πράπογλου ενεργοποιεί με το δεύτερο κεφάλαιο της έκθεσης ένα από τα σημαντικότερα ιστορικά κτίρια της περιοχής που η πορεία του χαράχτηκε παράλληλα με αυτήν των...

Μετά και την προκήρυξη του διαγωνισμού για τις Πρόδρομες εργασίες της κατασκευής της Νέας Γραμμής 4 του Μετρό της Αθήνας, το σύνολο του έργου ενεργοποιήθηκε. Τώρα περιμένουμε την έναρξη της Β`φάσης του κατασκευαστικού αντικειμένου που σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ypodomes.com θα βγει στον αέρα τις αμέσως επόμενες εβδομάδες.